mówi jak jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja jako trzeci tylko trochę gorszy
@UP x2 ja pierdolę
Mariusz, jak już jesteś tam daleko w tym bunkierku swoim bezpiecznie umieszczony, to powiedz nam:
jak to jest z tym naszym rudym skurwysynem, frajerem, gnidą, skurwielem, dwulicową szmatą, gnojem, ścierwem, łajdakiem, hipokrytą, kurwiszonem, kurwą moralną, czerwonowłosą larwą pędraka ścierwojada z wadą wymowy, co mu raka jelit i grzybicy mózgu życzymy. Wiesz o kim mówię, nie?
No i o murzynie co wali do gliniarzy możesz wspomnieć na koniec.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jak to jest z tym naszym rudym skurwysynem, frajerem, gnidą, skurwielem, dwulicową szmatą, gnojem, ścierwem, łajdakiem, hipokrytą, kurwiszonem, kurwą moralną, czerwonowłosą larwą pędraka ścierwojada z wadą wymowy, co mu raka jelit i grzybicy mózgu życzymy. Wiesz o kim mówię, nie?
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
śnieg, broń,wojny ,a u nas dziadostwo
*sypki drift po blacie*
Gratuluję prezentu, jaka to była okazja?
Jak chcesz się wyładować, to możesz pobiegać, pograć w piłkę, zapisać się na siłkę albo na ściankę wspinaczkową. Wyklinanie Tuska jak widać stało się modne, a niewiele osób mówi coś z sensem na jego temat. Nie to, żeby mówić dobrze, bo to prawie niemożliwe, ale z sensem, bez spinania pośladów i warczenia.
Po chuj jest to całe tło z flagą itd..wrrr chyba tylko , żeby Nas wkurwiać.
@ 2up
Widzę, że opisane przeze mnie obelgi przypisałeś premierowi. Gratulacje, nie zamykaj drzwi dziś wieczorem to rano po prostu sobie wejdą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Widzę, że opisane przeze mnie obelgi przypisałeś premierowi. Gratulacje, nie zamykaj drzwi dziś wieczorem to rano po prostu sobie wejdą.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@chybeck - a co zmieni kulturalne pierdzenie? Ludzie mają podania pisać, aby te chuje dali jako tako żyć? Tylko i wyłącznie przelanie krwi pozwoli jako tako przejrzeć na oczy i to nie mój wymysł, ale tak pokazuje historia. Ale jak dla mnie to społeczeństwo jest zbyt podzielone (spójrz na wojnę dwóch najważniejszych partii) lub olewające wszystko. A najlepiej się rządzi skłóconymi ludźmi - zawsze tak było i zawsze tak będzie. Dlatego szczery i niekulturalny chuj im w dupę.
Marjusz Maks Kolanko Boston Maseczjusets.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów