4 Czynniki, przez które mam gęsią skórkę na jajach, grając w to...
I pomyśleć, że w Maxa można pograć teraz na telefonie, tylko sterowanie trochę lipne
Jak grasz w chmurze to i Crysisa odpalisz na telefonie
I pomyśleć, że w Maxa można pograć teraz na telefonie, tylko sterowanie trochę lipne
Ale za to dużo łatwiejsze celowanie
Dobrą grę?! Jedynka miała zajebisty klimat, dwójka jeszcze w miarę, ale już była przekombinowana. Trójka to gówno i spierdolenie marki, ani razu nie użyłem tam bullet time nawet, bo nie było po co.
Sam filmik bardzo fajny, zabrakło mi tylko rzucenia się w bok przy bullet time z jednoczesnym strzelaniem z dwóch pistoletów oraz rzucenia się w przód przez drzwi z takim samym strzelaniem. Bardzo często wykorzystywane w grze i bardzo charakterystyczne.
Spierdolone marki
wut?
Max Payne 3 - super gra kurwo!
Nie zgadzasz się, to albo jesteś kucem i grasz w LOL, WOW itp (a Twój komp ledwo pociągnie Maxa 3 na średnich), albo nie grałeś wcale.
Nie zgadzasz się, to albo jesteś kucem i grasz w LOL, WOW itp (a Twój komp ledwo pociągnie Maxa 3 na średnich), albo nie grałeś wcale.
Tu chyba Ciebie pojebało... Grałeś w MP1 i MP2? Czułeś ten klimat? To teraz wskaż mi ten sam klimat w MP3! Do jedynki i dwójki się wracało po kilka razy(do jedynki znacznie częściej), bo czuło się niedosyt! A trójkę to co? Przeszło się 2 razy i wystarczyło...
Po tym jak Rockstar przejęło produkcję po MP2, już było wiadome, że to będzie bardziej jak GTA aniżeli poprzednie części Max Payne...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów