Aż mnie ciarki przeszły jak usłyszałem tę muzykę. Tyle wspomnień, tyle rozwalonych wrogów w obu częściach gry (chociaż pierwsza bardziej mi się podobała ze względu na zadziorną twarz bohatera ). Ech...
Pograj w trójkę inny klimat, ale sama narracja i bullet time w połączeniu z zajebistą grafiką tworzą dobrą grę
Mnie się podobał pomimo słabych recenzji (i za Monę mogliby podstawić kogo innego)
Pograj w trójkę inny klimat, ale sama narracja i bullet time w połączeniu z zajebistą grafiką tworzą dobrą grę
Dobrą grę?! Jedynka miała zajebisty klimat, dwójka jeszcze w miarę, ale już była przekombinowana. Trójka to gówno i spierdolenie marki, ani razu nie użyłem tam bullet time nawet, bo nie było po co.
Sam filmik bardzo fajny, zabrakło mi tylko rzucenia się w bok przy bullet time z jednoczesnym strzelaniem z dwóch pistoletów oraz rzucenia się w przód przez drzwi z takim samym strzelaniem. Bardzo często wykorzystywane w grze i bardzo charakterystyczne.
@haqer a widziałeś Battlefield 3: Missing Patrol?Jak nie to tnij.org/sarp nie chce mi dodać bo film jest dłuższy niż 20 min...
Nieźle to zrobili, ale nie rozumiem po cholerę wzięli do tego jakichś gimnazjalistów.
14-16 latek z dorysowanym zarostem, który udaje komandosa wygląda idiotycznie.
Nieźle to zrobili, ale nie rozumiem po cholerę wzięli do tego jakichś gimnazjalistów.
zgadzam się ale pomysł i produkcja dobra
Lepiej już żeby kręcili takie filmy, niż całymi dniami siedziała przed komputerem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów