Ale już nie będzie, bo nie żyje. Fresno, California
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Fresno, California
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Krzywdy raczej nie był w stanie uczynić. Amerykańskie psy coraz bardziej przesuwaja granicę tolerancji odstrzału.
Zbyt biały na taki pochopny odstrzał.
Krzywdy raczej nie był w stanie uczynić. Amerykańskie psy coraz bardziej przesuwaja granicę tolerancji odstrzału.
Jeśli twierdzisz, że nożyczkami się nie da zrobić krzywdy, to mało wiesz o życiu. Spoiler, nożyczki mogą łatwo przebić tętnicę jak każde ostre narzędzie. Poza tym dali mu szansę, dostał taserem i nawet poczekali z tym czy przyniosło to skutek.
To nie był pochopny odstrzał. Grubas zamiast wyjść z pomieszczenia zgodnie z polecaniami, pokazując że nie stanowi zagrożenia, to wyparował za drzwi w stronę funkcjonariuszy jak jakiś odyniec. Dostał więc strzał z paralizatora, ale zamiast się złożyć, zatrzymać to zaczął jeszcze bardziej szarżować na policjantów. Co mieli zrobić, przytulić się do niego i pogłaskać, żeby się uspokoił? W USA udawanie kozaka przy policji może kosztować życie. Ja w sytuacji, gdy amerykański policjant z bronią w ręku wydaje mi polecenia, zaznajomiony z wszystkimi filmikami z amerykańskich interwencji, które na Sadola były wrzucane, najpierw bym się zesrał w majtasy, potem bym zdrętwiał jak kłoda i 15 razy się zastanawiał czy wykonuję wszelakie polecenia tak, by nie zostać odstrzelonym.
Jeśli twierdzisz, że nożyczkami się nie da zrobić krzywdy, to mało wiesz o życiu. Spoiler, nożyczki mogą łatwo przebić tętnicę jak każde ostre narzędzie. Poza tym dali mu szansę, dostał taserem i nawet poczekali z tym czy przyniosło to skutek.
Nie o nożyczkach pisałem. Koleś już ledwo na nogach się słaniał...
Zlecenie w majestacie prawa
Bo każdy normalny człowiek szarżuje na policjanta z nożyczkami w ręku.
To takie normalne.
To choć dźgnę Cie nożyczkami, nawet takimi dla dzieci, i poczekajmy 3 minuty
Umarł bo był zbyt głupi i ogólnie niedojebany, by żyć w jakimkolwiek cywilizowanym społeczeństwie. No chyba, że w jakimś murzyńskim albo kacapskim, ale one trochę takie "średnio" cywilizowane.
Jakby był głupi to by wziął zszywacz do papieru.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów