piękna sprawa dla niecierpliwych przewinąć do 4:00
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdolę... Jak ja zazdroszczę tym, którzy mają możliwość spojrzenia na tą jebniętą planetę z góry
Co w tym jest sadystycznego ??
Fejk jak chuj
To nie TG. Przecież cała trójka prezenterów ma również inne programy w których się udzielają.
Co by nie powiedzieć Lockheed robił chyba najbardziej ekstremalne maszynki. U-2, SR-71, C-130, F-117
Co by nie powiedzieć Lockheed robił chyba najbardziej ekstremalne maszynki. U-2, SR-71, C-130, F-117
Muzyka, te dźwięki z radia i widoki tworzą nieziemski klimat. Dosłownie i w przenośni
A na serio tak jak pewna osoba (a dokładniej Lensen) chciałbym być w tej przestrzeni. Widok jest powalający.
Nie wiem, w którą z 38-miu części Black Ops grałeś, bo sobie takiej misji nie przypominam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów