no cóż, tępy burak z kolesia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co w tym sadystycznego ?
lowkick, prawy sierpowy, ładna akcja 10/10
cytując kogoś z tego forum: naszła mnie refleksja, żeby mu wpierdolić...
Czyli prawdą jest, że papierosy szkodzą zdrowiu...
btw jakbym mial starego mercedesa to tez bym nagrywal zamiast pomagac*. znajac to forum jakby chop wysiadl pomoc* to byscie narzekali ze przestal nagrywac/kadrowac
* slowo pomoc nie okresla, osoby ktorej sie pomaga
btw jakbym mial starego mercedesa to tez bym nagrywal zamiast pomagac*. znajac to forum jakby chop wysiadl pomoc* to byscie narzekali ze przestal nagrywac/kadrowac
* slowo pomoc nie okresla, osoby ktorej sie pomaga
kamezysta to jakas cipa na jego miejscu wyszedł bym i wyjebał dziadkowi żal
Ale dzieki temu nagraniowi koles ma przesrane. O ile ten kamerzysta cos z tym zrobi.
Typowy obraz polskiej patologii. Nawet, gdyby przyjechała Policja, następnego dnia, na trzeźwo, wycofałaby zeznania
wygląda jak ojciec mojej dziewczyny musze zadzwonić i dowiedziec sie czy stay znow trenuje sztuki walki
Typowy obraz sadystycznej spolecznosci. Nawet, gdyby nie nagrywal, wstal i dziadkowi dojebal, cos by wam kurwa nie pasowalo <emo minka>
tinti napisał/a:
ten co nagrywał to to jakiś dupek widząc cos takiego nie zareagował wstyd
Drugą ręką pewnie się fapował.
Bueh, polska. Żygam tym krajem. Co ulicę patologia, banda żuli chlejących pod monopolowym, gimbusy rzucające kurwami, sąsiędzi lejący się po pijaku... czemu kurwa hitler nie wygrał 2 WŚ? Nie byłoby biedy, nie byłoby problemów
Tak, post w połowie to prowokacja, więc spinacze internetowych zadów wykurwiać
Tak, post w połowie to prowokacja, więc spinacze internetowych zadów wykurwiać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów