no cóż, tępy burak z kolesia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie pójdzie na policję, bo się boi. Pewnie zarabia na lenia, piwko, papieroski i za to jest katowana. Każdy udaje, że nie widzi, polska mentalność. Spakować się i zostawić gnoja.
No co jest równouprawnienie, nie? Ona sama powinna wziąć kosę albo widły i dać mu wpierdol. To nie jest sprawa kamerzysty więc czemu miał coś z tym zrobić? Kobieta powinna sama to zrobić. Zwłaszcza że ostatnio tyle słyszy się kobiecej samodzielności i zaradności;)
Co nie zmienia faktu że to jest rzeczywiście przykład patologi w rodzinie. Dziwie się babce że nie poszła od niego.
Co nie zmienia faktu że to jest rzeczywiście przykład patologi w rodzinie. Dziwie się babce że nie poszła od niego.
Ampeg napisał/a:
Nie pójdzie na policję, bo się boi. Pewnie zarabia na lenia, piwko, papieroski i za to jest katowana. Każdy udaje, że nie widzi, polska mentalność. Spakować się i zostawić gnoja.
a może on zapierdala w polu a ona się w tym czasie kurwi na wsi i co?
pozostaje przyjebać za paczkę fajek
zo za cham, najlepiej mu po pestkach poskakac, jaja by mu napuchły to by z fotela nie wstał, plus łamanie palców i sranie do pyska, a kobita twardziel kilka dobrych ciosow przyjeła, pewnie ma czeste treningi wytrzymałosci
Tępy burak to ten co nagrał ten filmik. Pewnie kolejny wielki JP ale tylko zza monitora. Bo jak się coś dzieje to spier**** jak najdalej.
Ale Wy jesteście łośie, ja pierdole, istne pokolenie "sadistica".
A może ta szmata przyjechała ze swoim fagasem? Co ten gościu do niej mówi? On jej niechce wpuscić do domu.
Może całą noc pizda się szmaciła a teraz chce wrócic do swojego koryta.
Niewiecie jaka jest sytuacja a się mądrzycie co to byscie nie zrobili temu facetowi, a prawda jest taka że byście się zesrali nim coś zrobili.
A ja stoje po stronie faceta. Babka musi być niezłą szmaciarą żeby na chama cisnąć się po fajki, musiała być na głodzie, przepierdoliła wszystko i przyjechała po fajki. Nawet kosztem paru plaskaczy nie popuściła. Dno i metr mułu.
A może ta szmata przyjechała ze swoim fagasem? Co ten gościu do niej mówi? On jej niechce wpuscić do domu.
Może całą noc pizda się szmaciła a teraz chce wrócic do swojego koryta.
Niewiecie jaka jest sytuacja a się mądrzycie co to byscie nie zrobili temu facetowi, a prawda jest taka że byście się zesrali nim coś zrobili.
A ja stoje po stronie faceta. Babka musi być niezłą szmaciarą żeby na chama cisnąć się po fajki, musiała być na głodzie, przepierdoliła wszystko i przyjechała po fajki. Nawet kosztem paru plaskaczy nie popuściła. Dno i metr mułu.
Jak chłop bije, to znaczy , że kocha. No ale nie powinien tak baby lać, są pewne granice przyzwoitości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów