📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobra jest suka w parterze - jak nic nadawalaby sie do naszego narodowego chuj-wie-co, zwanego w skrocie KSW
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
jemu powinna natrzaskać liści po mordzie
eclipse2012 napisał/a:
a w czym ona winna?
jemu powinna natrzaskać liści po mordzie
Zgadzam się... Jej sie nalezy tylko "nie wpierdalaj sie teraz rozmawiam z mezem"
A koles to najwieksza pizda w swiecie... Dac obić swoja nowa laske zamiast stanac miedzy i łapać ciosy
eclipse2012 nigdy nie zrozumiem takich przegrywów , czy ona ma prawo kokoś winic za to że jest opałsa krową i nikt jej nie cche ruchac ?? spasła się wiec ją zdradza i dobrze szkoda chłopa na taką krowe , tak tak przytyła bo mu dzieci rodziłas męczennica
A gość powiedział lasce, że jest singlem
I znowu będę miał wywód na temat natury kobiecej... Owa żona atakuje "kochankę", bo mierzy ją własną miarą, czując odcięcie od źródła dochodu. A sytuacja pokazuje, że powinna zajebać w źródło dochodu i się odciąć.
I znowu będę miał wywód na temat natury kobiecej... Owa żona atakuje "kochankę", bo mierzy ją własną miarą, czując odcięcie od źródła dochodu. A sytuacja pokazuje, że powinna zajebać w źródło dochodu i się odciąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów