Pamiętacie tego gościa, który rok temu dostał tutaj fale hejtu za swój ryj i głos? Przyszedłem z nowym wiaderkiem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Sam jestem właścicielem Mazdy 6 2.0 D z 2006r. Polecam każdemu bez wahania! Od 3 lat jeżdżę, zrobiłem 80tys km a wymieniłem tylko wahacz. Genialny sprzęt!
Żeby nie było za słodko to wytknę mały błąd. Mazda 6 nie jest jebitnie ciężka a wręcz przeciwnie. Wersja z silnikiem 1.8 waży 1345 kg. 1700 kg to chyba z pięcioma sebiksami po imprezie waży. Te 1700 kg waży wersja MPS ale dla 260 koniuf to nie problem jeśli już celujesz w te lata/klasę i auta typu Mazda 6, Audi a4, Lexusa is itp to brakuje Ci jeszcze Hondy Accord do kolekcji !
Masz jeszcze progi czy ruda szmata wszystko zjadła? Przecież ten samochód to jakiś nieudany żart Jak powiedział Kickster to gówno rdzewiało już w katalogu.Do tego ogromna masa,plastikowe wnętrze itp itd. Ogólnie bardzo nieudany projekt.
@up to co uwazasz za udane modele? audi, gdzie odciskow sie nabawilem opierajac kolano o srodkowy panel? i plastiki sie luszcza jak mirek po dniu na plazy?
Hehe 26 sekunda a już brecham Kickster dobry, nagrywaj więcej
Od wielu lat moja rodzinka i ja jesteśmy wierni marce volvo.Pierwsze moje autko to była kultowa 850tka w kombi która skończyła tragicznie.Teraz mam v70tke i nie narzekam. Ruda szmata tego nie tyka,zajebiscie wygodne fotele i zawieszenie,praktyczny w chuj.
igorektgk napisał/a:
Od wielu lat moja rodzinka i ja jesteśmy wierni marce volvo.Pierwsze moje autko to była kultowa 850tka w kombi która skończyła tragicznie.Teraz mam v70tke i nie narzekam. Ruda szmata tego nie tyka,zajebiscie wygodne fotele i zawieszenie,praktyczny w chuj.
Czyli zasadniczo też ford, tylko w innej budzie
Lysack napisał/a:
Czyli zasadniczo też ford, tylko w innej budzie
850tka nie miała nic wspólnego z fordem. V70 ma tylko kilka wspólnych częsci,nie widać w niej forda.To tak jakby mówić że świętej pamięci saab to tylko trochę droższy opel.Gówno prawda
Równie dobrze można powiedzieć że to taki aston martin tylko trochę w innej budzie
To znów ja, gupi chuj co się nie zna na motoryzacji. Tym razem przybliżam Wam najpopularniejsze skróty stosowane do oznaczania jednostek Diesla.
Jeśli się podoba to piwko, jeśli gówno w opór to wiecie co ze mną
zrobić.
Jeśli się podoba to piwko, jeśli gówno w opór to wiecie co ze mną
zrobić.
Zajebista współpraca sadola z jakimś forum motoryzacyjnym. Ciekawe czy w ramach wymiany na tamtym forum są wstawki ze srającymi Japonkami i ofiarami walk gangów z Brazylii.
Wracaj z tym gównem na laolatuba, tu jest świątynia kobiet z penisami i gwałconych zwłok.
Kurwa to znowu ten głupi chuj co się nie zna na motoryzacji... Nie ma za co!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów