18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
D................t 2017-06-02, 16:50
Sam jestem właścicielem Mazdy 6 2.0 D z 2006r. Polecam każdemu bez wahania! Od 3 lat jeżdżę, zrobiłem 80tys km a wymieniłem tylko wahacz. Genialny sprzęt!
Zgłoś
Belweder 2017-06-02, 17:20
Żeby nie było za słodko to wytknę mały błąd. Mazda 6 nie jest jebitnie ciężka a wręcz przeciwnie. Wersja z silnikiem 1.8 waży 1345 kg. 1700 kg to chyba z pięcioma sebiksami po imprezie waży. Te 1700 kg waży wersja MPS ale dla 260 koniuf to nie problem jeśli już celujesz w te lata/klasę i auta typu Mazda 6, Audi a4, Lexusa is itp to brakuje Ci jeszcze Hondy Accord do kolekcji !

Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Zgłoś
igorektgk 2017-06-02, 17:27
Defect napisał/a:

Sam jestem właścicielem Mazdy 6 2.0 D z 2006r. Polecam każdemu bez wahania! Od 3 lat jeżdżę, zrobiłem 80tys km a wymieniłem tylko wahacz. Genialny sprzęt!

Masz jeszcze progi czy ruda szmata wszystko zjadła? Przecież ten samochód to jakiś nieudany żart Jak powiedział Kickster to gówno rdzewiało już w katalogu.Do tego ogromna masa,plastikowe wnętrze itp itd. Ogólnie bardzo nieudany projekt.
Zgłoś
Philipek 2017-06-02, 18:21
@up to co uwazasz za udane modele? audi, gdzie odciskow sie nabawilem opierajac kolano o srodkowy panel? i plastiki sie luszcza jak mirek po dniu na plazy?
Zgłoś
OxY 2017-06-02, 18:23
Hehe 26 sekunda a już brecham Kickster dobry, nagrywaj więcej

Gdyby mężczyźni posiadali umiejętność rodzenia dzieci, to kobiety byłyby gatunkiem hodowlanym.
Zgłoś
igorektgk 2017-06-02, 19:19
Philipek napisał/a:

@up to co uwazasz za udane modele? audi, gdzie odciskow sie nabawilem opierajac kolano o srodkowy panel? i plastiki sie luszcza jak mirek po dniu na plazy?

Od wielu lat moja rodzinka i ja jesteśmy wierni marce volvo.Pierwsze moje autko to była kultowa 850tka w kombi która skończyła tragicznie.Teraz mam v70tke i nie narzekam. Ruda szmata tego nie tyka,zajebiscie wygodne fotele i zawieszenie,praktyczny w chuj.
Zgłoś
kuba21045 2017-06-02, 20:41
Kurwa nie wierze Kickster tu
Zgłoś
Lysack 2017-06-02, 23:45
igorektgk napisał/a:

Od wielu lat moja rodzinka i ja jesteśmy wierni marce volvo.Pierwsze moje autko to była kultowa 850tka w kombi która skończyła tragicznie.Teraz mam v70tke i nie narzekam. Ruda szmata tego nie tyka,zajebiscie wygodne fotele i zawieszenie,praktyczny w chuj.

Czyli zasadniczo też ford, tylko w innej budzie
Zgłoś
igorektgk 2017-06-03, 9:33
Lysack napisał/a:

Czyli zasadniczo też ford, tylko w innej budzie

850tka nie miała nic wspólnego z fordem. V70 ma tylko kilka wspólnych częsci,nie widać w niej forda.To tak jakby mówić że świętej pamięci saab to tylko trochę droższy opel.Gówno prawda
Równie dobrze można powiedzieć że to taki aston martin tylko trochę w innej budzie
Zgłoś
Kickster 2017-07-08, 15:46 10
To znów ja, gupi chuj co się nie zna na motoryzacji. Tym razem przybliżam Wam najpopularniejsze skróty stosowane do oznaczania jednostek Diesla.

Jeśli się podoba to piwko, jeśli gówno w opór to wiecie co ze mną
zrobić.

Zgłoś
Loaloa 2017-07-08, 16:06 4
Zajebista współpraca sadola z jakimś forum motoryzacyjnym. Ciekawe czy w ramach wymiany na tamtym forum są wstawki ze srającymi Japonkami i ofiarami walk gangów z Brazylii.
Zgłoś
PękniętySłoik 2017-07-08, 16:21 2
Wracaj z tym gównem na laolatuba, tu jest świątynia kobiet z penisami i gwałconych zwłok.
Zgłoś
kamil-c 2017-07-08, 16:40 2
Kurwa to znowu ten głupi chuj co się nie zna na motoryzacji... Nie ma za co!
Zgłoś
b0r000 2017-07-08, 17:06 2
Kolejny dobry odcinek
Jak zwykle Kickster bawi i uczy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów