📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pomijając wątpliwą śmieszność tego filmiku to ja zdecydowanie jestem fanem cichego wydechu podczas normalnego użytkowania. Jak stoi i jedzie spokojnie to cicho a dopiero jak się da w pizdę aby było słychać.
Nawet sobie nie wyobrażam codziennej jazdy z taką rynną a niektórzy to zrobią wszystko aby było jak najgłośniej jak najczęściej się da i żeby karynka na polu usłyszała kiedy seba wraca na włości.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nawet sobie nie wyobrażam codziennej jazdy z taką rynną a niektórzy to zrobią wszystko aby było jak najgłośniej jak najczęściej się da i żeby karynka na polu usłyszała kiedy seba wraca na włości.
Gamera napisał/a:
Najgorszy tuning widziałem w Japonii, jakieś rury jak u Trucka Coronado i spoiler z przodu z jakąś kosmiczną płętwą!! Najlepsze, że gość, który tym jechał był dumny z tego samochodu
Jedni są dumni ze swojego spojlera na samochodzie, a inni są dumni z porażki w powstaniu. Różni ludzie, rózne powody do dumy...
TheAndyboy888 napisał/a:
Jedni są dumni ze swojego spojlera na samochodzie, a inni są dumni z porażki w powstaniu. Różni ludzie, rózne powody do dumy...
Aaaaa kurwa polaki robakiii
A tak serio to oni moga być co najwyżej dumni z dobrze ugotowanego ryżu i ładnie skleconego Ipoda pro za któego dostaną miseczkę ryżu
D303 napisał/a:
Zajebisty hahahaha
Silnik generalnie jest zajebisty jeśli chodzi o prostotę jego budowy, kompaktowe rozmiary i dużą moc.
Z drugiej strony na pewno nie będzie palił mało jak Pastuch w gnoju, no i silnik przy dobrym traktowaniu 100 max 150k wytrzymuje i remont
Kurwa, ja ostatnio rozwaliłem tłumik w mojej nowej 26 letniej Audi, nie wyobrażam sobie tak jeździć. Popierdoliłoby mnie chyba a reszta społeczeństwa wygnała z wioski, bo to jest zbyt wieśniackie nawet na wieś... no chyba, że mieszka się w Jastrzębiu Zdroju.
pracuje jak pojazd asenizacyjny wybierający u mnie szambo ostatnio
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów