Z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości postanowiłem nagrać własną (metalową) wersję Mazurka Dąbrowskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mi się to nie podoba i chuj! Nie przystoi tak grać hymnu. Nie mówię, że profanacja czy obraza ale kurwa bez przesady. Jak już chciałeś to nagrać to trzeba było zrobić to porządnie.
ukcioo napisał/a:
chuj po same płuca za bezczeszczenie hymnu narodowego o.o
Walnij się w łeb ze swoim bezczeszczeniem
ukcioo napisał/a:
Bezczeszczenie? Ktoś już napisał, nieważne na czym, ważne jak! A zrobione bardzi dobrze...
Zresztą, granie rozmaitych hymnów przez róznych muzyków to norma, jak choćby wykonanie "God save the Queen" przez Hendrixa czy jak poniżej, przez Briana May'a:
Ale jesteś brzydki.
fajna blondyna tam nagina na tej gitarce
ukcioo napisał/a:
Coś Ci się kolego pomyliło, jak słusznie zauważono wcześniej, nie sam sposób wykonania hymnu jest ważny, ale jego wartość sama w sobie. Zresztą, nawet ruscy mają rockową wersję swojego hymnu i nie słyszałem, żeby wykonawców potraktowano jak Pussy Riot.
I pamiętaj, że orzeł biały w awatarze nie czyni z nikogo patrioty. A bzdurne gadanie tym bardziej.
I ostatni przykład łopatologiczny - jakbyś o mój wielki patrioto chciał chwilę donośną uświetnić linią dźwiękową hymnu narodowego, a pod ręką miał tylko metala z gitarą elektryczną, to cóż byś, biedny, uczynił?
ukcioo napisał/a:
co za chujew, tobie chuj po sam odbyt za to że jestes zjebany
automat perkusyjny... lame
Super wykonanie, a co do @Szalonooki można nie lubić rusków, ale ich hymn jest zajebisty(tzn muzycznie, nie chodzi o słowa)
ukcioo napisał/a:
Patriota kurwa od siedmiu boleści się znalazł. Tylko w Polsce jest takie pierdolone przekonanie, że Mazurek Dąbrowskiego może być wykonywany tylko przez filharmonię albo jakąś orkiestrę. W Szkocji nikt kurwa nie miał pretensji do Alestorma za "Flower of Scotland" a ten utwór to ich Hymn Narodowy. Oczywiście ze wszelkich interpretacji polskiego Hymnu oficjalnie wyłączamy te z Korei, bo to było zbezczeszczenie.
Bezczeszczeniem hymnu narodowego jest śpiewanie go przez bandę najebanych dresów i innych tumanów, którzy w imię ojczyzny robią burdel w tyn kraju.
Ot, swoista interpretacja, dupy nie urywa ale jest ok.
Ot, swoista interpretacja, dupy nie urywa ale jest ok.
Ohoho, znaleźli się prawdziwi patrioci co utożsamiają patriotów(oczywiście wszystkich oprócz siebie) z faszystami, nazistami, narodowcami i chuj wie kim jeszcze.
A tak poza tematem to czy ateistów aż tak bolą dupy, że nawet temat hymnu muszą sprowadzić do kościoła i religi?
A tak poza tematem to czy ateistów aż tak bolą dupy, że nawet temat hymnu muszą sprowadzić do kościoła i religi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów