Z okazji zbliżającego się Święta Niepodległości postanowiłem nagrać własną (metalową) wersję Mazurka Dąbrowskiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Piwko za twórczość. Ale, że to sadol to popraw filmik i przyjeb chociaż głową w ścianę.
Usłyszałem pierwszą nutę i pomyślałem, że gość będzie grał intro do Alfa...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Faszole nagrają swoją wersję, jak będą bębnić na swoich pustych łbach i klepać się radośnie po swoich dupciach. xD
brakuje rytmicznej gitary i ewentualnie dogrania harmonii na trzeciej gitarze poza tym - klasyk
Cytat:
Od: ScrappyCoco Do: JezusToŻyd
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Jedyny minus to trzy Twoje trzy pary spedalonych długich włosów na Polskich barwach. Poza tym ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów