📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że admini, tudzież modzi będą konsekwentni i wlepią wam po oście. Bo wam się należy, za te debilne obrażanie... No ale rację macie
btw. to The Master of Tanie Wino miał jeszcze argumenty, ale tauron - twoją wypowiedź można streścić tak:
btw. to The Master of Tanie Wino miał jeszcze argumenty, ale tauron - twoją wypowiedź można streścić tak:
tauron napisał/a:
kurwo (...) mnie wkurwia (...) kurwo (...) wypierdalaj i (...) masz kutasa
stich napisał/a:
No to powiem Ci, że masz bardzo poważne problemy z analiza tekstu.
BTW. Do wszystkich obrońców uciśnionych, czy dostane ostrzeżenie czy nie, nie zmieni to faktu że osoby używające słowa "polaczek" będą dla mnie kurwami. I jak ktoś może mówić polaczek to ja mogę mówić kurwa. a jak nie to warny w obu przypadkach proszę.
ta 4 mc w Warszawie i okolicach...Na samym srodmiesciu znam 3. nie liczac innych dzielnic i okolic. troszke ta mapka niedokladna. A co do Ameryki to maja Mc, burger king, wandy's, tim hortons, kfc i wchuja wiecej wiec nic tylko zrec i zdychac
obejrzycie 2 filmiki z grubymi amerykancami i myslicie ze wszyscy tacy sa, masakra...
east coast is da beeest!
gregohr napisał/a:
coś ściemniasz...a gdzie maki w Łomży i Suwałkach?
obie mapy nie pokazują wszystkich restauracji. Wejdź sobie w google wpisz "mc donalds" i wcisnij maps.
Zobaczysz że w Szczecinie gdzie niby nie ma nic jest kilka restauracji jak odpowiednio zblizysz mapę.
Matuus napisał/a:
Pieprzycie głupoty. Gdybyście mieli kasę to byście żarli w maku tak samo jak te "spaślaki" a, że polaczki to biedaczki to wpierdalają schabowe z ziemniakami i kapustą.
odpierdol się od schabowych bluźnierco
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów