18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
s................h 2010-12-12, 20:56 1
Mam nadzieję, że admini, tudzież modzi będą konsekwentni i wlepią wam po oście. Bo wam się należy, za te debilne obrażanie... No ale rację macie

btw. to The Master of Tanie Wino miał jeszcze argumenty, ale tauron - twoją wypowiedź można streścić tak:
tauron napisał/a:

kurwo (...) mnie wkurwia (...) kurwo (...) wypierdalaj i (...) masz kutasa

Zgłoś
tauron 2010-12-12, 21:14 1
stich napisał/a:

btw. to The Master of Tanie Wino miał jeszcze argumenty, ale tauron - twoją wypowiedź można streścić tak:

No to powiem Ci, że masz bardzo poważne problemy z analiza tekstu.

BTW. Do wszystkich obrońców uciśnionych, czy dostane ostrzeżenie czy nie, nie zmieni to faktu że osoby używające słowa "polaczek" będą dla mnie kurwami. I jak ktoś może mówić polaczek to ja mogę mówić kurwa. a jak nie to warny w obu przypadkach proszę.
Zgłoś
gregohr 2010-12-12, 22:27
bobasse napisał/a:

Dla porównania Polska i kawałek Niemiec, a różnica? Kolosalna...

Obrazek

coś ściemniasz...a gdzie maki w Łomży i Suwałkach?
Zgłoś
Wilwarin 2010-12-12, 23:01
Tylko porównajcie sobie rozmiar Polski z ameryką...
Zgłoś
Eire 2010-12-13, 0:25
Zapomnieli o Alasce chyba
Zgłoś
samstag 2010-12-13, 3:26
ta 4 mc w Warszawie i okolicach...Na samym srodmiesciu znam 3. nie liczac innych dzielnic i okolic. troszke ta mapka niedokladna. A co do Ameryki to maja Mc, burger king, wandy's, tim hortons, kfc i wchuja wiecej wiec nic tylko zrec i zdychac
Zgłoś
k................a 2010-12-13, 9:24
obejrzycie 2 filmiki z grubymi amerykancami i myslicie ze wszyscy tacy sa, masakra...
Zgłoś
m................d 2010-12-13, 11:46
east coast is da beeest!
Zgłoś
szefooo 2011-01-24, 1:51
gregohr napisał/a:

coś ściemniasz...a gdzie maki w Łomży i Suwałkach?

obie mapy nie pokazują wszystkich restauracji. Wejdź sobie w google wpisz "mc donalds" i wcisnij maps.

Zobaczysz że w Szczecinie gdzie niby nie ma nic jest kilka restauracji jak odpowiednio zblizysz mapę.

ironią w ryj
Zgłoś
dexen93 2012-01-11, 18:53
jeszcze można dodać taco bell
Zgłoś
a................y 2012-01-13, 10:08 1
Matuus napisał/a:

Pieprzycie głupoty. Gdybyście mieli kasę to byście żarli w maku tak samo jak te "spaślaki" a, że polaczki to biedaczki to wpierdalają schabowe z ziemniakami i kapustą.

odpierdol się od schabowych bluźnierco
Zgłoś
~tip.top 2012-01-13, 12:41
Ty to pewnie kawior wpierdalasz szlachcicu

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów