📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nałóżcie na to jeszcze WhiteCastle, BurgerKing, KFC i Dominos Pizza a całe USA się zaświeci jak stonoga z Prypeci
tytanowy_janusz napisał/a:
Nie wierzę! Są w USA miejsca, gdzie nie ma MC.
W tych miejscach są paśniki innych korporacji, więc no i tak wychodzi na to, że grubasy prawie nie odchodzą od koryta
Pieprzycie głupoty. Gdybyście mieli kasę to byście żarli w maku tak samo jak te "spaślaki" a, że polaczki to biedaczki to wpierdalają schabowe z ziemniakami i kapustą.
Freaqs, To ty kurwo nie pierdol! Żarcie w maku jest w chuj tańsze niż domowe.
Chodzi tu o walory smakowe. Domowy schabik z kapustką i ziemniaczkami okraszonymi skwareczkami i posypanymi koperkiem to miód dla podniebienia a takie gówno z McDonalda smakuje jak trociny z dodatkiem barwników.
Chodzi tu o walory smakowe. Domowy schabik z kapustką i ziemniaczkami okraszonymi skwareczkami i posypanymi koperkiem to miód dla podniebienia a takie gówno z McDonalda smakuje jak trociny z dodatkiem barwników.
Freaqs bądź kurwo łaskaw pisać Polak, bo strasznie mnie wkurwia takie na siłę pozowanie na socjalnego krytyka, przypisującego wszystko co negatywne polskości, a wszystko co pozytywne globalnemu rozwojowi. Freaqs jak ci kurwo, źle w tym kraju to po prostu wypierdalaj i nie wyładowuj swojej frustracji na całym narodzie tylko dlatego że masz kutasa mniejszego niż statystyczny 11 latek w Polsce.
The Master of Tanie Wino napisał/a:
Freaqs, To ty kurwo
Tauron napisał/a:
Freaqs bądź kurwo łaskaw
Nie zgadzacie się to nie, ale wypierdalajcie z obrażaniem
mesiash napisał/a:
Nie zgadzacie się to nie, ale wypierdalajcie z obrażaniem
Już dobrze... Nie płacz... Oni już nie będą... Prawda chłopaki? Nie będziecie już?
~Freaqs. Tylko nie polaczkuj, frajerze.
lol to sadistic, heeloou . Japierdoole ...
te kurwa co w tym dziwnego ? amerykance to tlusciochy nie bronie ich ale kurwa rozmieszczenie jest normalne wstawcie sobie we wschodia częsc stanów POLSKE to mniejwiecej tak samo wyjdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów