📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zobaczylem morde rojewskiego, nawet nie odpalilem filmiku.
@ Miczok13- Tak się oburzyłeś tą sytuacją, że musiałeś napisać ten sam komentarz pod dwoma takimi samymi filmikami ?
Co do twórczości McGrzesia to pierwsza część była nawet śmieszna, ale ten filmik powyżej to już chamstwo. Chcesz sobie wieczorkiem chwilkę pograć a tu jakiś gość marnuje Ci całą zabawę myśląc, że jest mistrzem żartu.
Co do twórczości McGrzesia to pierwsza część była nawet śmieszna, ale ten filmik powyżej to już chamstwo. Chcesz sobie wieczorkiem chwilkę pograć a tu jakiś gość marnuje Ci całą zabawę myśląc, że jest mistrzem żartu.
Czekałem i się doczekałem !
Pocieszne, ale poprzednie części były lepsze, może dlatego, że były realizowane w nieco innym stylu.
Czyli to prawda, że takich półgłówków na steamach jest w chuj.... znerwicowane chłopy zachowujące się jak dzieci
Mimo iż zobaczyłem morde roja na początku i już miałem wyłączyć to jednak nie wyłączyłem i filmik nawet dobry
Motorniczy rozjebał system
Chuj z tymi waszymi rojami Uśmiałem się przy tym więc zasłużone piwo
Ten gościu co tak beke ciśnie non stop to albo jakiś pojebany albo skumał się że Grzesiu sobie jaja robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów