To gra dla każdego prawdziwego sadala, jest sadystyczna i ostro posrana mi osobiście pasuje usmiałem sie przy niej jak idiota, polecam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A może zamiast narzekać to sami zrobicie gameplay tej gry i wrzucicie na YT? Wątpie żebyście mieli choćby 1 widza... Nie ma to jak kulturalny Polski hejt
ja gościa uwielbiam oglądać mam z niego beke w chuj
rockface123 napisał/a:
ja gościa uwielbiam oglądać mam z niego beke w chuj
Po pierwszych kilku filmikach jest jeszcze śmieszny, ale im dłużej go oglądasz tym bardziej wkurwia.
Dopiero teraz wstawione?
Duże opóźnienie, już chyba 7, czy 8 odcinków było.
Duże opóźnienie, już chyba 7, czy 8 odcinków było.
Bez glosu z kilkoma % stwierdzam ze ogladanie tego tworu to starta czasu =]
Fun Fact: Gra jest zrobiona przez polaka.
Mówicie, że pedał, a jego laska nawet by na Was nie spojrzała . Inna sprawa, że na mnie też nie:(
Thauglorimorgor napisał/a:
Mówicie, że pedał, a jego laska nawet by na Was nie spojrzała . Inna sprawa, że na mnie też nie:(
Mówicie że to pedał a może on ma na imię pszemek...
gra spoko. Gość w tle potężnie wkurwia. Jego nienaturalne reakcje i staranie się o uwagę widza.
Nie, nie wkleję swojego filmiku tego typu na YT bo mam lepsze rzeczy do roboty w życiu niż robienie z siebie idioty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów