📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
..i nie zajebali bramy na zlom?
nawet widzialem jednego jak spierdala
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Jedź i wyprostuj opinię o nas...
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
w nawiązaniu do tematu zdjęcia; mamy okropną opinię zagranicą, i bynajmniej nie tylko w Europie i USA. Spędziłem rok w Korei Południowej na wymienia studenckiej, po miesiącu przestałem przyznawać się, że jestem z Polski. Mamy opinię podobną co Rosjanie - zapijaczeni łobuzi, zero kultury.
Ale patrząc, co się dzieje w Polsce to Polakom jakoś ta opinia nie przeszkadza. Co co wyjeżdżają, robią karierę nie przyznają się, zaś w Polsce ludziom to zwisa. Smutne to i prawdziwe.
Ale patrząc, co się dzieje w Polsce to Polakom jakoś ta opinia nie przeszkadza. Co co wyjeżdżają, robią karierę nie przyznają się, zaś w Polsce ludziom to zwisa. Smutne to i prawdziwe.
Czy tylko ja układałem w głowie napis McDonald? Pewnie tak, kurwa idę do lekarza ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów