Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Więc muszę oglądać te ciemne,uśmiechnięte mordy i lepiące się do nich białawe szmateczki.
Swoją drogą, dopóki nie zacząłem studiować to nie miałem pojęcia jak dużo tego kolorowego ścierwa już do nas napłynęło.
Gdyby kiedykolwiek w Polsce doszło do rewolucji, to w pierwszej kolejności powinni zawisnąć skurwysyni, którzy świadomie i premedytacją dymali swoich rodaków.
I jeszcze jedna, ogromna różnica - Ciapaty za ciapatym będzie stał murem, choćby nie wiem co. Angol za Angolem, szwab za szwabem, Czech za Czechem, Amerykanin za Amerykaninem, itd. Z kolei Polak Polaka wydyma jak tylko będzie taka możliwość.
mówię do kumpla: Że chętnie bym ich wyjebał. (tak, wiem nie zrobił bym tego, ale marzenia.. )
IM.
We Wrocławiu prof. Miodek autobusami popierdala - jak go zobaczysz to poproś o korepetycje.
A ja dzisiaj, za pracę u ciapatego, 3,5 godziny wczoraj i 6 godzin dzisiaj, dostałem równowartość około 300zł. Podczas gdy mój szef w Polsce, w firmie MIDEX w Jaworznie, wydymał mnie na 500zł. Nie miałem niestety żadnego dowodu przeciwko tej kurwie i ta kurwa dobrze o tym wiedziała, dlatego hajsu nie dostałem. Ale chodzi o sam fakt: Ciapaty w Anglii potraktował mnie, Polaka, lepiej niż mój rodak w mojej ojczyźnie. Rzygać mi się chce takimi jebanymi, cwaniackimi kurwami, którzy zwą się moimi rodakami...
Gdyby kiedykolwiek w Polsce doszło do rewolucji, to w pierwszej kolejności powinni zawisnąć skurwysyni, którzy świadomie i premedytacją dymali swoich rodaków.
I jeszcze jedna, ogromna różnica - Ciapaty za ciapatym będzie stał murem, choćby nie wiem co. Angol za Angolem, szwab za szwabem, Czech za Czechem, Amerykanin za Amerykaninem, itd. Z kolei Polak Polaka wydyma jak tylko będzie taka możliwość.
A ten znowu wylewa tu swoje kurwa żale to że dałeś się wydymać dowodzi tylko tego jak wielkim głupcem jesteś. Skoro tak wielbisz ciapactwo to czemu nie spierdolisz do jakiejś Syrii czy chuj wie gdzie? Poza tym chuj kogo obchodzi to, że straciłeś swoje 500 zł wiec idź wyżal się na piekielnych czy coś
błyskotliwe
a co do tematu, to jebane cygaństwo w makdonaldach to jest zmora i koszmar i nienawidzę tych kurew za ten nieziemski syf, hałas i wszystko co przynoszą wraz ze sobą. popieram pomysł wypierdalania ich jak zwierzęta na zewnątrz i odżałowanie tej stówki utargu. a pracę moją uwielbiam, coby uprzedzić głupie docinki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów