📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas i tak to całkiem nieźle wygląda. Nie wiem, czy można to nazwać okazyjnym jedzeniem, czy nie, ale z raz w tygodniu tam jadam i nigdy jeszcze mi to jedzenie nie zaszkodziło. Trzeba po prostu zachować umiar. W Polsce McDonalds to nie do końca takie "śmieciowe jedzenie" dla biedoty. Zwróćcie uwagę na ceny i wielkość porcji. Gdyby komuś przyszło się stołować tylko w tym fast foodzie, to poszedłby z torbami - minimum 70zł dziennie na żarcie. Zamiast jednego posiłku za 25~zł można spokojnie kupić dobry i pożywny obiad w jakiejś restauracyjce. Na higienę w miejscu pracy też nie ma co narzekać - boją się kontroli sanepidu i dość restrykcyjnie podchodzą do tych kwestii, poświadczone przez kilku znajomych, którzy dorabiali tam chociażby przez wakacje. Placówki Mc'a w stanach zjednoczonych to zupełnie co innego. Tam faktycznie porcje są prawie 2x większe (dostosowane do rynku..) i kosztują grosze w porównaniu do naszych. Mają za to gorszą jakość, posiłki są znacznie bardziej tłuste.
Co prawda, kilka razy musiałem w "Maku" zanurzyć ssawkę w kawie (niezła ale żadna rewelacja).
Za to frytki (tylko owe jadłem z jakiegoś zestawu) wręcz obrzydliwe!
Frytki z Tesco, które często kupuję u siebie, mają nieporównywalny smak!
Tylko trzeba wcześnie brać, póki olej jest jeszcze nie przepalony.
Żartuję! W Gorzowie, teskacz na Szczecin daje dobry kurak i fryty. Ale firma jest zewnętrzna.
Polecam wszystkim leżącym "na Dekerta" wysyłać tam potencjalne ofiary wizyt na oddziałach szpitalnych.
A chcących nie dopuścić do zagłodzenia pacjenta zwanego rodziną.
PS Makdonaldowe frytki to jakieś kurwa smażone badziewie z mączki ziemniaczanej. Łobżydlistwo!
Za to frytki (tylko owe jadłem z jakiegoś zestawu) wręcz obrzydliwe!
Frytki z Tesco, które często kupuję u siebie, mają nieporównywalny smak!
Tylko trzeba wcześnie brać, póki olej jest jeszcze nie przepalony.
Żartuję! W Gorzowie, teskacz na Szczecin daje dobry kurak i fryty. Ale firma jest zewnętrzna.
Polecam wszystkim leżącym "na Dekerta" wysyłać tam potencjalne ofiary wizyt na oddziałach szpitalnych.
A chcących nie dopuścić do zagłodzenia pacjenta zwanego rodziną.
PS Makdonaldowe frytki to jakieś kurwa smażone badziewie z mączki ziemniaczanej. Łobżydlistwo!
No kurwa bez przesady, frytki - ok może nie są takie jak na reklamie. Ale patrząc na np sałatkę to nie widać różnicy za wielkiej, a McChicken wcale nie jest taki uklepany i obrzydliwy w rzeczywistości jak na tym filmiku...
jedzcie dalej to gówno
Troszku ich poniosło.
Wiadmo zawsze coś na reklamie wygląda inaczej niż w rzeczywistości
A tutaj też widać wybrali specjalnie jakieś niedoróbki
Wiadmo zawsze coś na reklamie wygląda inaczej niż w rzeczywistości
A tutaj też widać wybrali specjalnie jakieś niedoróbki
Ja jem, smakuje mi i wcale nie wygląda tak gównianie jak na tym demagogicznym filmiku.
Kurwa ludzie też mają przekonanie, że z Mc to chemiczne gówno, a to co kupują w sklepie to przecież sama naturalna i zdrowa żywność...
Kurwa ludzie też mają przekonanie, że z Mc to chemiczne gówno, a to co kupują w sklepie to przecież sama naturalna i zdrowa żywność...
reality jest 3x bardziej druzgocąca
żal mi tych którzy stołują się w McDymaczu - za 11 zł można sobie kupić taaakiego kebsa, że na pół dnia starczy
żal mi tych którzy stołują się w McDymaczu - za 11 zł można sobie kupić taaakiego kebsa, że na pół dnia starczy
K3NJI napisał/a:
reality jest 3x bardziej druzgocąca
Za 17 zl mam 40 nuggetsow i się tak nawpierdalam że starczy i na śniadanie i na kolacje. Faktycznie kebsy są w chuj zdrowe i mniam pycha..
2xup narzeka na maka, a wpierdala kebaby z chuj wie czego. Żelazna logika.
Na chwilę obecną mogli by pokazać filmik jak ktoś zbiera kupy po psach z chodnika i wkłada do tej buły a ludzie i tak to kupią
I w sumie kogo obchodzi zdanie wegopedałów, że to 'chemia' ? Jedźcie dalej trawkę rurkowcy, ja jak normalny człowiek właśnie wychdzę zjeść sobie krowę z Maca. Oczywiście z całą chemia.
I w sumie kogo obchodzi zdanie wegopedałów, że to 'chemia' ? Jedźcie dalej trawkę rurkowcy, ja jak normalny człowiek właśnie wychdzę zjeść sobie krowę z Maca. Oczywiście z całą chemia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów