📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja maka uwielbiam i żadne pierdolenie o jego chujowości tego nie zmieni
Nikt wam nie każe kupować a tym bardziej jeść czegokolwiek z maca. Ja pierdolę, czego tu się spodziewać za jebane 3 złote? Skandal wielki, że coś nie wygląda jak w reklamie... kurwa chyba nic ze spożywki nie wygląda tak samo jak na reklamach... Poza tym to jak będzie wyglądało żarcie nie zależy tylko i wyłącznie od jednego człowieka.
eee tam, ja jak już chodzę do mc donalda to do takiego w którym wszystko wygląda jak w reklamie
kzii napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=oSd0keSj2W8
Nawet jedzenie ma stylistkę...a ja nie..
ja nie wiem dlaczego przypierdalaja sie od frytasków. u bongmana w sosnowsi obojętnie jakie weźmiesz to napierdolą ci ich tyle że zrobisz jeden ruch i lecą z paczuszki
Burger Sringi i inne gówna takimi filmikami próbują wyeliminować konkurencje a ludzie myślą, że mc to syf bo taki filmik widzieli sam wole ojebać tortille za dycha w budce na dworcu niż iść do mc i za tą dyche nic się nie najeść ale co prawda mc jest smaczny i nic do niego nie mam. I NA KONIEC POLECAM SZEJKI CZEKOLADOWE Z MC ! SĄ ZAJEBISTE
Mówiąc szczerze już wolę wpaść coś przegryźć do maca niż wpieprzać kebaba od brudasa. Jak coś będzie nie tak to wypali się to na wizerunku światowej marki (co daje znacznie większy procent na to, że nie dadzą ci zjeść czegoś spoza menu). A w kebsie u brudasa ciągle będziesz miał to samo rzyganie/sranie/zdychanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów