📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Nie chce mi się oglądać, ale miałem kasetę MC Hammera.
Skad te skurwysyny to maja, ze zawsze po fakcie musza przeszukac/okrasc ofiare
No i czemu ten post nie jest jeszcze na głównej i nie ma 200+ piw ??? Może i chuja widać, ale kamerzysta nie zjebał przynajmniej akcji i pokazał kolejny dowód na to, że czarni są niżej w hierarchii niż zwierzęta
młotkiem wali się po łapach i nogach oraz żebrach jak chce się człowieka powalić wali się pod kolano nie ma szans aby ktoś po tym był wstanie ustać i moim zdaniem to wystarczyło by w razie ostateczności i możliwości wykonania owego ciosu i ogółem chciałem powiedzieć że jebnięcie z całej siły młotkiem w czaszkę lub kręgosłup daje prawie 100% pewność kalectwa lub śmierci
boo napisał/a:
Skad te skurwysyny to maja, ze zawsze po fakcie musza przeszukac/okrasc ofiare
Skąd? Z domu wynieśli.
Ale przejebane jest stać na warcie.
ten filmik ma z 10 lat powaznie tu tego nie bylo? chyba zajrze w archiwa i zostane vipem wrzutek...
Kop w dupę był śmiertelny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów