📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
McŻul to jakas nowa kanapka z maku?
Pierwszą część oglądałem z 10 (?) lat temu, a jakość audio była lepsza...
Autor napisał/a:
No i jak tu nie popierać Korwina?
a co korwin ma do tego?? myślisz, że on dostaje jakiś zasiłek?? państwo i tak mu nie pomaga.. A gdyby naruchał dzieciaka dla jakiejś szmaty to dzięki korwinowi dzieciak miał by taką samą przyszłość
i to właśnie jest wyborca korwina, za chuja nie wie co korwin głosi ale pierdoli i go popiera..
O kurwa, od jutra zostaje złodziejem i jade na hawaje
gozdek napisał/a:
a co korwin ma do tego?? myślisz, że on dostaje jakiś zasiłek?? państwo i tak mu nie pomaga.. A gdyby naruchał dzieciaka dla jakiejś szmaty to dzięki korwinowi dzieciak miał by taką samą przyszłość
i to właśnie jest wyborca korwina, za chuja nie wie co korwin głosi ale pierdoli i go popiera..
Kolega miał po prostu nadzieję że jak wrzuci coś z Korwinem w komentarzu to nałapie wirtualnych piw i będzie się czuł wyjątkowy.
@gozdek
Wsłuchałeś się w tekst?
Korwin jest skrajnie prawicowy, ja również.
A Ty gdybyś nie oczarował się występem tego patałacha to byś wychwycił, o czym on w ogóle mówi, a mówi o złodziejstwie. Z ryja widać, że jedyne co osiągnął to zasiłek.
@grooby litości...
Wsłuchałeś się w tekst?
Korwin jest skrajnie prawicowy, ja również.
A Ty gdybyś nie oczarował się występem tego patałacha to byś wychwycił, o czym on w ogóle mówi, a mówi o złodziejstwie. Z ryja widać, że jedyne co osiągnął to zasiłek.
@grooby litości...
I lepszy niz Bonus bgc..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów