Szczepionka na COVID bezpieczna, przecież widać że bezpieczna.
“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”Myślę że mają wyjebane, bo na każdego z nich czeka respirator z VIPowską obsługą w szpitalu MSW. Więc w razie czego nie będą się bujać w karetce w poszukiwaniu miejsca. A ty będziesz, a jak się nie znajdzie dla ciebie miejsce to zdechniesz i nikogo to nie będzie obchodziło, skończysz jako numerek w statystyce.
Więc nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków z zachowania tych idiotów
łKtoś może potwierdzić bo chodzą słuchy ze jest już u aniolkow
Podobno nie żyje, pod linkiem więcej info, jakieś wyciągi zgonów z hrabstwa w którym mieszkała. Podobno rodzina i znajomi są zastraszani żeby za dużo nie mówili.
ł
Tak twierdzą na szurskiej stronie
Jak byś nie był takim ignorantem w tej dziedzicie to byś wiedział że to normalna procedura bo to nie oni potwierdzaja jej bezpieczeństwo i działanie. Takimi rzeczami zajmują się niezależne ośrodki badawcze i monitorujące badania kliniczne takie jak SMO, CRO które podlegają rygorystycznym wymaganiom prawnym. Tak więc to nie firma produkująca robi badania i nie ona dopuszcza szczepionkę do obrotu. Czyli ona nie ponosi odpowiedzialności
A ja poczekam na efekty u jednego, drugiego i tysięcznego egzemplarza testowego, poczekam na wersję v3.11, albo i kolejną wtedy się dopiero zastanowię. Najlepsza była by ruska, tą na ludziach najlepiej przetestowali, no ale w UE to od obcych mocarstw brać nie wolno.
Sam jesteś odczyn. Nie czekając, odrzut jesteś. Nie wiem na jakim foliarskim forum to przeczytałeś ale wyjmij sobie te informacje z dupy, bo nie będzie miejsca na chipa. Nie szczep się, jeden przygłup mniej przy odrobinie szczęście
Masz do tego prawo, tylko uważaj żebyś nie spadł z płaskiej ziemi
Ateizm jest dziełem teologów.Każde pogorszenie zdrowia w okresie do 40 dni od podania szczepionki powinno być zakwalifikowane jak jebanym odczyn poszczepienny. Co za tym idzie sam jesteś debilem deklu.
Oglądałeś dalszą część filmu gdzie wyjaśniała przyczyny swojego omdlenia? Czy tylko jesteś jebanym plaskoziemcem i antyszczepem któremu wystarcza okadzanie się oregano czy szałwią? W chuj więcej ludzi umarło z powodu wirusa niż umrze od tej jebanej szczepionki, ale takie dekle jak ty braun i socha dalej się będą brandzlować przy jebanych fantazjach o Big Pharmie. Nara zjebie.