Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie tam dowód, że to od szczepionki???
Może przemęczenie, może pierdolca dostaje od takich debili jak Ty...
Gdzie tam dowód, że to od szczepionki???
Każde pogorszenie zdrowia w okresie do 40 dni od podania szczepionki powinno być zakwalifikowane jak jebanym odczyn poszczepienny. Co za tym idzie sam jesteś debilem deklu.
I najlepiej niech zdechną.
Każde pogorszenie zdrowia w okresie do 40 dni od podania szczepionki powinno być zakwalifikowane jak jebanym odczyn poszczepienny. Co za tym idzie sam jesteś debilem deklu.
W Polin na glowie staniesz i nikt Ci NOP nie uzna,a lekarz az się zapluje jak to zasugerujesz.
A ja się chętnie zaszczepię, nie ma żadnych podstaw żeby się bać tej szczepionki
małp, szczurów nigdy za dużo do testowania leków.
A ja się chętnie zaszczepię, nie ma żadnych podstaw żeby się bać tej szczepionki
No przecież że nie ma, nawet Firma Pfizer nie widzi zadnych podstaw, od razu sobie zastrzegła, że nie ponosi odpowiedzialności za skutki tej szczepionki, nie wiem czy napisali to na kartoniku, ale tak sobie zastrzegli.
Tak sie zachowuje jak panienka na wydaniu, chcieliście szczepionki, to ją zrobiliśmy, ale czy działa? jak działą? i czy nikomu nie zaszkodzi to my nie wiemy, i nas to nie obchodzi. Kase już wzieli.
Póki ciepła!
No przecież że ...Kase już wzieli.
Czy ona tam się chwali, że ją "wyszczepili"?
No przecież że nie ma, nawet Firma Pfizer nie widzi zadnych podstaw, od razu sobie zastrzegła, że nie ponosi odpowiedzialności za skutki tej szczepionki, nie wiem czy napisali to na kartoniku, ale tak sobie zastrzegli.
Tak sie zachowuje jak panienka na wydaniu, chcieliście szczepionki, to ją zrobiliśmy, ale czy działa? jak działą? i czy nikomu nie zaszkodzi to my nie wiemy, i nas to nie obchodzi. Kase już wzieli.
Jak byś nie był takim ignorantem w tej dziedzicie to byś wiedział że to normalna procedura bo to nie oni potwierdzaja jej bezpieczeństwo i działanie. Takimi rzeczami zajmują się niezależne ośrodki badawcze i monitorujące badania kliniczne takie jak SMO, CRO które podlegają rygorystycznym wymaganiom prawnym. Tak więc to nie firma produkująca robi badania i nie ona dopuszcza szczepionkę do obrotu. Czyli ona nie ponosi odpowiedzialności
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów