Szczepionka na COVID bezpieczna, przecież widać że bezpieczna.
NOP
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówA ja poczekam na efekty u jednego, drugiego i tysięcznego egzemplarza testowego, poczekam na wersję v3.11, albo i kolejną wtedy się dopiero zastanowię. Najlepsza była by ruska, tą na ludziach najlepiej przetestowali, no ale w UE to od obcych mocarstw brać nie wolno.
Każde pogorszenie zdrowia w okresie do 40 dni od podania szczepionki powinno być zakwalifikowane jak jebanym odczyn poszczepienny. Co za tym idzie sam jesteś debilem deklu.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Jak byś nie był takim ignorantem w tej dziedzicie to byś wiedział że to normalna procedura bo to nie oni potwierdzaja jej bezpieczeństwo i działanie. Takimi rzeczami zajmują się niezależne ośrodki badawcze i monitorujące badania kliniczne takie jak SMO, CRO które podlegają rygorystycznym wymaganiom prawnym. Tak więc to nie firma produkująca robi badania i nie ona dopuszcza szczepionkę do obrotu. Czyli ona nie ponosi odpowiedzialności
Jak byś nie był takim ignorantem w tej dziedzicie to byś wiedział że to normalna procedura bo to nie oni potwierdzaja jej bezpieczeństwo i działanie. Takimi rzeczami zajmują się niezależne ośrodki badawcze i monitorujące badania kliniczne takie jak SMO, CRO które podlegają rygorystycznym wymaganiom prawnym. Tak więc to nie firma produkująca robi badania i nie ona dopuszcza szczepionkę do obrotu. Czyli ona nie ponosi odpowiedzialności
Oczekujesz wiedzy i inteligencji po szurach. Tutaj co drugi myśli, że pandemia to plandemia, a szczepionki powodują zmiany w DNA i w efekcie wyrośnięcie trzeciej nogi na czole.
Szczepionka która trafi do Polski była testowana na ok 44 tys ludzi z wysokiego ryzyka zaraznia (pracownicy medyczni) i był to dobrych kilka miesięcy temu i wszycy mają się dobrze.
Ps.
Bardziej niebezpieczeny jest paracetamol którzy wszyscy jedzą a rocznie dochodzi do kilku tysięcy zgonów i wieleset uszkodzeń wątroby.