📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niedlugo tak bedzie wygladal wyjazd do zachodniej europy: wykop.pl/link/1426805/afrykanskie-dzieci-widza-po-raz-pierwszy-bialego/
Na francje i anglie już za późno.
Jak tak ma wyglądać przyszłość europy to ja wybieram emigrację do Rosji.
Jest tam chujowo ale przynajmniej stabilnie!
Jest tam chujowo ale przynajmniej stabilnie!
Ta ruda "husarka" zajebista
Uff... w rosji bez zmian, świat się jednak nie kończy
Czkawka historyczna. Ruchali w dupe ciapatych przez stulecia, to teraz ciapaci ruchaja ich. Nam nie grozi, jakos na ukrainie czy bialorusi tez nie przybywa ich za duzo. Czesi to cipy, wiec roznie moze byc.
Natomiast celowe dzialania rzadow wskazuja na, ze za wszystkim stoi ktos inny. A komu by zalezalo najbardziej na:
- Destabilizacji krajow Europy
- Zmienienia kierunku emigracji z 3-go swiata
- Skierowania opinii publicznej przeciwko ciapasom (sami na to pracuja, ale z pomoca finansowa, mozna to ocenic po ich demonstracjach)
No kurwa komu? W tym tempie idziemy w strone III wojny swiatowej pt "zachod vs islam" i najwiekszy rozpierdol moze byc wlasnie tu (oprocz bliskiego wschodu, ktory zostanie zeszklony). I kolejna wojna swiatowa, ktora odbedzie sie calkowicie poza terytorium US.
Natomiast celowe dzialania rzadow wskazuja na, ze za wszystkim stoi ktos inny. A komu by zalezalo najbardziej na:
- Destabilizacji krajow Europy
- Zmienienia kierunku emigracji z 3-go swiata
- Skierowania opinii publicznej przeciwko ciapasom (sami na to pracuja, ale z pomoca finansowa, mozna to ocenic po ich demonstracjach)
No kurwa komu? W tym tempie idziemy w strone III wojny swiatowej pt "zachod vs islam" i najwiekszy rozpierdol moze byc wlasnie tu (oprocz bliskiego wschodu, ktory zostanie zeszklony). I kolejna wojna swiatowa, ktora odbedzie sie calkowicie poza terytorium US.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów