całkiem zajebiste
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy was też przy zmienianiu strony na jakiś lifestyle wypierdala ?A ryby fajne tylko chujnia bo nie można ich zjeść
Dawno nie widziałem czegoś tak zajebistego. Jeszcze to nakurwianie laserami!
i pokaż dziecku takie rybki którym oczęta świecą
A dla mnie to wygląda jak prawdziwe ryby z takim "pancerzykiem" i diodami oraz z laserami. Przypatrzcie się ich płetwom grzbietowym... dosyć realistyczne.
Chociaż z drugiej strony to japonia, tam wszystko jest możliwe.
Chociaż z drugiej strony to japonia, tam wszystko jest możliwe.
'Całkiem zajebiste' to tak jak 'dosyć fantastyczne'....
Przynajmniej wody nie trzeba zmieniać ani ich dokarmiać. Ciekawe jak się ładują? Indukcyjnie, poprzez "zaparkowanie" w odpowiednim miejscu? Jako ozdoba całkiem w porządku...
Wszystkie żywe ojebali na sushi, więc muszą mechaniczne powoli dorabiać
Jeszcze paredziesiąt lat i tylko takie ryby będziemy mogli zobaczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów