📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak w ogóle to buty mu spadły.
Gandalf napisał/a:
Dlatego przy tokarce trzymamy nogę na sprzęgle
Tur nie miał sprzęgła w pedale, tylko w dżwigni razem z przęłaczaniem lewe prawe obroty.
Koło fortuny kurwa..
podobno zmarł w szpitalu
piotrek1022 napisał/a:
podobno zmarł w szpitalu
Taaaaak, i na akcie zgonu mu covida wpisali....
piotrek1022 napisał/a:
podobno zmarł w szpitalu
Taaaaak, i na akcie zgonu mu covida wpisali...
piotrek1022 napisał/a:
podobno zmarł w szpitalu
A na akcjie zgonu mu covida wpisali...
piotrek1022 napisał/a:
podobno zmarł w szpitalu
Taaak, a w akcie zgonu mu co.vida wpisali...
O bandyto , chuju wścieknięty .... widziałem różne schizy BHP , ale to jest namber łan . dobre !
Koleś trochę zakręcony, ale buty kulturalnie z dala od maszyny odstawił. Pewnie obuwie BHP od szefa, to przejdzie na innego pracownika. Szanuję.
Raz ratowałem chłopa w takiej sytuacji. Szelki od spodni mu wciągnęło i tylko ciuchy z niego zdarło, ale to jest kurwa mistrzostwo. Ja pierdolę.
SpookyYuuki napisał/a:
Jeśli chcesz więcej to są kompilacje na live leak. Mocne.
Weź podlinkuj coś. Szukam takich materiałów a tu w kolo tylko wypadki drogowe kolejowe i strzelaniny...nuda
rzuca koleś mięsem po całym zakładzie , nie ładnie jest się tak zachowywać w pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów