18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Mechanik precyzyjny
CrazyEdek • 2020-11-19, 21:32
Już się nawet wkręcił w tę robotę.

[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2020-11-21, 21:37 ]
Efekt zdjęcia Hard -> (klik)

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
sebek9974 2020-11-20, 12:45
Będą jakieś zdjęcia z bliska?
Zgłoś
Rutik 2020-11-20, 14:16 4
sebek9974 napisał/a:

Będą jakieś zdjęcia z bliska?

sadistic.pl/wkrecony-w-tokarke-vt529171.htm
Zgłoś
marvel321 2020-11-20, 16:37 8
Rozumiecie? A te kurwy pośredniki szukają tokarzy za 3000 brutto w dużych miastach.
Zgłoś
mazga50 2020-11-20, 17:40 1
Facet się łapie za głowę, ile będzie sprzątania...
Zgłoś
olaff666 2020-11-20, 19:35 1
i teraz bedzie dupe wycierał łokciem
Zgłoś
xxxkamil91xxx 2020-11-20, 20:08
I sufit do malowania.

Zwrócił ktoś uwagę, że buty spadły obok siebie? Nie wyliże się
Zgłoś
Q3lo 2020-11-20, 20:09 4
I to jest prawdziwy Sadistic! Leci piwko.
Zgłoś
luxpiotr 2020-11-20, 20:12
xxxkamil91xxx napisał/a:

IZwrócił ktoś uwagę, że buty spadły obok siebie? Nie wyliże się

A co jak stopy zostały w środku? Też się liczy?
Zgłoś
glider33 2020-11-20, 20:55
W 20 sekundzie spadły buty, a to oznacza że jednak tego nie przeżył
Zgłoś
Mateusz9102 2020-11-20, 21:03 15
Mi też by rękę wciągnęło raz ale miałem wiecej szczęścia jak rozumu. Zachciało mi się przycierac wałek papierem ściernym w rekawiczkach

Na nadgarstku dalej mam blizny a stało się to z pół roku temu
Zgłoś
paweje 2020-11-20, 23:33 8
Normalnie bym tego nie skomentował. Ale widząc tyle piw mam pytanie, aż tak podnieca Was śmierć obcego człowieka? To mógł być Wasz tata. Wtedy też byście komentowali "Ale zajebiste zwłoki, dej jeszcze raz"... Chyba wątpię albo jeszcze nie straciliście nikogo z rodziny w nieoczekiwanych okolicznościach. A stracicie, więc cieszcie się tym czasem bo to nadejdzie kiedy się nie spodziewacie i wtedy będzie bolało jak skurwysyn..
Zgłoś
Kieru 2020-11-20, 23:34
przeżył? Na l4 dostanie 100% chorobowego przez wypadek przy pracy?
Zgłoś
Garnki_za_zeta 2020-11-20, 23:42 25
Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.
Zgłoś
Karlito90s 2020-11-21, 0:14 17
Garnki_za_zeta napisał/a:

Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.

ale kurwa głebokie
Zgłoś
V.A.L.A.K 2020-11-21, 0:15 3
Ej, przeżył?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów