📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Rozumiecie? A te kurwy pośredniki szukają tokarzy za 3000 brutto w dużych miastach.
xxxkamil91xxx napisał/a:
A co jak stopy zostały w środku? Też się liczy?IZwrócił ktoś uwagę, że buty spadły obok siebie? Nie wyliże się
W 20 sekundzie spadły buty, a to oznacza że jednak tego nie przeżył
Mi też by rękę wciągnęło raz ale miałem wiecej szczęścia jak rozumu. Zachciało mi się przycierac wałek papierem ściernym w rekawiczkach
Na nadgarstku dalej mam blizny a stało się to z pół roku temu
Na nadgarstku dalej mam blizny a stało się to z pół roku temu
Normalnie bym tego nie skomentował. Ale widząc tyle piw mam pytanie, aż tak podnieca Was śmierć obcego człowieka? To mógł być Wasz tata. Wtedy też byście komentowali "Ale zajebiste zwłoki, dej jeszcze raz"... Chyba wątpię albo jeszcze nie straciliście nikogo z rodziny w nieoczekiwanych okolicznościach. A stracicie, więc cieszcie się tym czasem bo to nadejdzie kiedy się nie spodziewacie i wtedy będzie bolało jak skurwysyn..
Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.
Garnki_za_zeta napisał/a:
Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.
ale kurwa głebokie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów