Normalnie bym tego nie skomentował. Ale widząc tyle piw mam pytanie, aż tak podnieca Was śmierć obcego człowieka? To mógł być Wasz tata. Wtedy też byście komentowali "Ale zajebiste zwłoki, dej jeszcze raz"... Chyba wątpię albo jeszcze nie straciliście nikogo z rodziny w nieoczekiwanych okolicznościach. A stracicie, więc cieszcie się tym czasem bo to nadejdzie kiedy się nie spodziewacie i wtedy będzie bolało jak skurwysyn..
Nie zesraj się miękka pizdo, ja straciłem, bolało i przeszło bo nie jestem taka miekka pizda jak ty co daje lekcje na stronie dla dorosłych. Także wracaj do swoich e-lekcji
Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.
Dokładnie tak. O to w tym wszystkim chodzi. Mielenie to tylko mielenie.
Mogę się mylić, ale buty są raczej nieuszkodzone.
Tak sobie pomyślałem. Owszem, przerażający jest sposób, w jaki tokarka masakruje gościa. To jest niepodważalne. Ale jeszcze bardziej przeraża wszystko dookoła tej akcji, całe tło i okoliczności. Facet przechadza się po hali między maszynami, może sobie coś tam nuci do siebie. Do tego przypomniał sobie o czteropaku chłodzącym się w lodówce, który zrobi po pracy. A tu pyk, sprzęt go wciąga i jeszcze kurwa ma kilka sekund na refleksję, że zaraz rozpocznie się mielenie i zapadnie kurtyna. Kilka sekund i po człowieku... To jest ogrom przerażenia. Byłeś i cię nie ma.
A ja tak sobie pomyślałem... Skąd kurwa u Ciebie taki pomysł na nick?
Nie zesraj się miękka pizdo, ja straciłem, bolało i przeszło bo nie jestem taka miekka pizda jak ty co daje lekcje na stronie dla dorosłych. Także wracaj do swoich e-lekcji
Wróć do nauki zdalnej dzieciaku....
ja pierdole.Jestem tokarzem
Ja pamiętam jak się miało praktyki w "mechaniku" w Kole na dziale tokarskim, to człowiek za młodego miał wyjebane na słowa nauczyciela.
Ale jednak żyję.
Dziękuję Panie Kasprzak za tak profesjonalną naukę
A robiliscie zawody w rzucaniu kluczem do wrzeciona za pomocą tokarki?
Było już co najmniej dwóch takich, co się wkręcili w robotę. Ten miał szybko, chinol kiedyś co był dłużej się obracał na taki efekt.
A robiliscie zawody w rzucaniu kluczem do wrzeciona za pomocą tokarki?
My nie. Ale pamiętam że jeden z nauczycieli miał zajebistą bliznę na twarzy.
Pewnie Oni robili za swoich czasów takowe