📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Taki filmy powinni pokazywać w szkołach ma BHP. Bo darcie mordy na gówniarzy nie pomagało nigdy.
Jestem ciekaw czy on jeszcze byl przytomny jak go na poczatku wkrecilo ( reakcja tych ruskich co to ogladali mowi sama za siebi " Jop twoja mac").. bo tak jakby na chwile ta tokarka sie zatrzymala? A pozniej przyszpieszyla.. ale on njeszcze cos probowal walczyc ale juz bylo za pozno.. ciekawe czy chociaz krzyczal cos bo tak naprawde tamten koles przybiegl dopiero jak on byl wkrecony w nia caly.. gdzie go rozrywalo.. Przejebane..
Pany naprawdę sorki za takie głębokie wykopy(wiem że może być ban) ale się dzisiaj dowiedziałem o tym filmiku i nie mam odwagi go oglądnąć patrząc po waszych komentarzach a bardzo chce wiedzieć jak wogole doszło do tego że się wkręcił w tą tokarkę?
Taikoubou napisał/a:
Pany naprawdę sorki za takie głębokie wykopy(wiem że może być ban) ale się dzisiaj dowiedziałem o tym filmiku i nie mam odwagi go oglądnąć patrząc po waszych komentarzach a bardzo chce wiedzieć jak wogole doszło do tego że się wkręcił w tą tokarkę?
Nie odpowiednia odzież a przynajmniej rękawy.
Nie odpowiednia odzież a przynajmniej rękawy.
Po pierwsze primo nigdy nie sięga się nad wirującym wrzecionem. Po drugie odzież po trzecie rutyna.
Cratos napisał/a:
Tak mi się skojarzyło...
Może to jakiś nowy challenge
O kurwa jak słodko kolejny film do kolekcji na szkolenia BHP dzięki. Jakbyś miał więcej to podrzuć. Głównie interesują mnie filmy wypadków przy maszynach o spektakularnych efektach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów