📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@waloos
Już Ci tłumaczę. Wcale nie mają jakiegoś mega skilla. Gość w czerwonym jest obrońcą, ten w niebieskim chciał zagrać lekkiego topspina, żeby tamten musiał się ruszyć do stołu. Nie wyszło mu bo wróciła mu piłka bez rotacji (a spodziewał się ciętej po zagraniu "czopem") i wystawił loba. A to, że trafił taką kontrę zza pleców to już czysty fuks
Już Ci tłumaczę. Wcale nie mają jakiegoś mega skilla. Gość w czerwonym jest obrońcą, ten w niebieskim chciał zagrać lekkiego topspina, żeby tamten musiał się ruszyć do stołu. Nie wyszło mu bo wróciła mu piłka bez rotacji (a spodziewał się ciętej po zagraniu "czopem") i wystawił loba. A to, że trafił taką kontrę zza pleców to już czysty fuks
Cywilizacja żółtków jest teraz w największym rozkwicie, natomiast zanim nasza cywilizacja upadła to myśmy byli nad nimi.
Zawsze się dziwiłem i śmiałem z tego jak pisali, że player chujowy itd....Przepraszam.
kamuipl napisał/a:
Już Ci tłumaczę.
No Ty chyba żartujesz. Ty nie widzisz tego jak ten w niebieskim zagrał tego loba ? To nie był nie udany topspin bo po pierwsze, topa ciągnie się zdecydowanie mocniej w przód niż w górę a u niego rakieta poszła mocno ponad głowę która była wysoko w stosunku do stału, po drugie przy uderzeniu otwarł całą sylwetkę, wyprostował kolana i plecy, a nawet stanął lekko na palce. Przypatrz się temu uważnie. To nie był nie udany top, tylko lob zagrany z premedytacją.
Poza tym, podejrzewam ustawkę, bo co to w ogóle za event jest ? Gdyby to był mecz to gość z boku siedziałby z tabliczką z wynikiem. Więc pewnie to trening, a jeśli tak to jakim akurat trafem stała tam kamera ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów