📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jebany Azjata... z takimi to poza walkowerem ino ośmieszenie się.
hahahah najlepszy jest ten murzyn co pojawia się w 0:41, kurwa pierwszy raz widzę murzyna na ping pingu
Nawet to jest lepsze od nożnej..
No to mamy kółko hobbystyczne pasjonatów ping-ponga na sadisticu. Tak trzymać!
Czarny z prawej wykorzystując zamieszanie coś już podpierdolił?
Nie wiem jak wy, ale żółtków to szanuję na równi z białymi
no może oprócz mangozjebów
no może oprócz mangozjebów
mangozjebów to nawet twórcy mangi nie szanują ja tam żółtków stawiałem poniżej białych, ale po przemyśleniu sprawy jakoś ich bardzo polubiłem, chociaż to skurwiele bez duszy i zarżnęli by człowieka z uśmiechem. Zawsze to jakaś nadzieja dla ludzkości gdy trzeba będzie kogoś by ratował świat przed murzynami i ciapatymi.
Mniejsze zło.
Mniejsze zło.
Czekalem az rzuci deska, smierc za tak dlugi nic niewnoszacy material.
Level na pewno mają niezły, ale kto choć trochę trenował ping-ponga to zauważy, że to ustawka. Gość w niebieskim zagrywał loba po prostym returnie co w normalnym meczu nie miałoby miejsca. Druga sprawa, przypatrzcie się temu co atakował: zaczął się mocno cofać od razu po zagraniu, w ogóle nie czekał na rywala. Takie zachowanie nie pasuje do ich levela.
Ustawka jak głosowanie w mam talent, choć trzeba mieć spore umiejętności aby takową zrobić, za co ode mnie szcunek.
Ustawka jak głosowanie w mam talent, choć trzeba mieć spore umiejętności aby takową zrobić, za co ode mnie szcunek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów