Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Nomvader 2013-09-23, 0:33
Najprzyjemniejsza rzecz jaką widziałem od dawana:)
Zgłoś
BorgBorg 2013-09-23, 0:45
Ale Lewandowski to spieprzył
Zgłoś
stery_srh 2013-09-23, 0:53 8
Dokładnie, dla tych co nie "inglisz", było tłumaczenie na określonej częstotliwości FM:

Mogłem być na tej imprezie, ale w firmie mnie wysterowali ze zmianą w sobotę i pojechał ktoś inny... Najlepsze jest to, że w końcu miałem wolne, ale okazało się to już nieco za późno.
Na pamiątkę pozostała mi tylko agenda w PDF'ie...

Smak '80 lat...
Zgłoś
Okata 2013-09-23, 1:37
ładna ta akcja z 2:20
Zgłoś
paparapa 2013-09-23, 2:00
Byłem widziałem, szczególnie zadowolony nie wyszedłem, Verva Street Racing przed głównym show totalna nuda, widowiskowe jedynie parę driftów dookoła płyty stadionu, reszta dla mnie lipa. Najnudniejsze było skakanie parki trialowców na rowerach po środku wielkiego stadionu, coś takiego widuje się na każdym lepszym skateparku, wyścig maluchów z jakimiś niby gwiazdami i osobistościami miał być ciekawy i te wywiady z każdym maluchowym rajderem? Do tego spore przerwy pomiędzy poszczególnymi częściami i to głupawe naśladownictwo z amerykańskich imprez w stylu - pokażę jakąś parę na telebimie, przytulą się i cały stadion się cieszy... no japierdole;/ Podnoszenie kartoników 50razy i te same zabawy w kółko...
Jeśli chodzi o główną część show to zgadza się, pokazują praktycznie to samo w innych krajach, coś jak trasa koncertowa w sumie, ale przydałyby się jakieś nowości wprowadzane, nie tłuczenie tego samego bez przerwy, pomijając fakt że scenariusz, każdy żart i uśmiech są rozpisane co do minuty i trochę to sztucznie wygląda, zero spontana Tak wiem narzekam, fajnie że coś się w ogóle dzieje ale trzeba mieć jakieś wymagania a nie zadowalać się byle czym, słyszałem masę komentarzy jak to zajebiście było, genialne show i tak sobie tylko potakuję 'jasneee'
Zgłoś
Grisz 2013-09-23, 2:10 1
@UP

Zgłoś
-perry- 2013-09-23, 5:31
@saperman, teraz to doje..łeś po całości, wychodzisz czasem ze swojej ziemianki spojrzeć na świat? Jedyne na co wyszedłeś pisząc ten komentarz, to na zwykłego buraka, który wstydzi się mówić po polsku przy obcokrajowcach. Na twój komentarz odpowiem tak "brytyjskość jest pokazywana, brakiem umiejętności posługiwania się językiem polskim "

Dzieciak sąsiadów rozpoczął wojnę na oblewanie się wodą. Na razie wygrywa, ale moja jeszcze się nie zagotowała.
Zgłoś
woccow123 2013-09-23, 10:52
To było na stadionie narodowym wypełnionym do ostatniego miejsca a kibice mieli słuchawki z tłumaczeniem
Zgłoś
dorisb21 2013-09-23, 18:43
Impreza byłą zajebista-1,5 h świetnego humoru i pięknych maszyn!
Zgłoś
psyho81 2013-09-23, 18:51
Wygraliśmy bo kurwa nie mogłem wytrzymać tego "je je je"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów