W dość nietypowy sposób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bardzo przyjemne
Wiem, że nikt nie mógłby być lepszym komentatorem, co nie zmienia faktu, że komentator mówiący na imprezie zorganizowanej dla niemal 60 tys. Polaków w języku angielskim, jest co najmniej śmieszny.
Lubie TG ale to jest N U D N E....
Kolego @malinovyNR, tłumaczenie było, mogli je odbierać wszyscy na stadionie przez swoje telefony, transmitowane radiowo na jakiejś tam częstotliwości, lub trzeba było mieć takie specjalne słuchawki od organizatora za chyba 20 zł .
A tak se myśląc i patrząc na to, "kurw*, znowu przejebią na narodowym".
A tak se myśląc i patrząc na to, "kurw*, znowu przejebią na narodowym".
Widzę, że w Polsce to już nie mają ważniejszych rzeczy na które można wydać pieniądze.
Up
także kolego @Basco. Transkrypcja była na żywo, tylko trzeba było mieć własny telefon z które obsługuje Radio, bądź zestaw od organizatora.
także kolego @Basco. Transkrypcja była na żywo, tylko trzeba było mieć własny telefon z które obsługuje Radio, bądź zestaw od organizatora.
bylo naprawde zajebiscie, ten kto pomyslal i przeczytal na stronie organizatora to wzial sluchawki dzieki czemu mogl sluchac tlumaczenia chlopaki zrobili naprawde dobry show, pokazy kaskaderow byly mega i chcialbym zeby w polsce odbywaly sie czesciej takie imprezy, no i w koncu naradowy do czegos sie przydal, przynajmiej nie musielismy sie wstydzic za swoich
Anglicy przegrali bo mają kierownice po prawej stronie
czemu 5 polaków na 3 anglików?
A co to byloby za Top Gear live bez komentarza Clarksona? Ogarnijcie sie. Na calym swiecie tak robia, a to ze nasz patriotyzm i polskosc jest pokazywana brakiem umiejetnosci poslugiwania sie jezykiem angielskim to nie jest nikogo wina.
Poza tym wyobrazacie sobie polski komentarz do tego...? Mysle, ze byloby 100 bardziej zalosnie.
Poza tym wyobrazacie sobie polski komentarz do tego...? Mysle, ze byloby 100 bardziej zalosnie.
Bo Stig sie wkurwił bo Chomik, Kapitan Snuja i Pan Prędkość i Moc grali jak popaprańcy więc zwątpił i przeszedł do nas.
I to nie speaker tylko Clarkson A show było dobre, ale nie rewelacyjne. To samo dają w każdym innym państwie na świecie. Ja tam byłem co najwyżej zadowolony.
I to nie speaker tylko Clarkson A show było dobre, ale nie rewelacyjne. To samo dają w każdym innym państwie na świecie. Ja tam byłem co najwyżej zadowolony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów