📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
BongMan napisał/a:
Jebane patałachy. Nie powinny mieć orzełka i barw narodowych, bo tylko je hańbią.
chłopaki grają w piłe na 100% lepiej od Ciebie więc skoro oni nie zasługują na orzełka barwy narodowe itp bo nas hańbią w Twoim mniemaniu to Ty nie masz racji bytu w takim razie gimbazo.
a jeśli sie mylę to pokaż jaki z Ciebie zawodni i dostań sie do kadry
Na chuj ten dach ja się pytam? Na chuj?!?
@tilon i theyare,
Najgłupszy argument jaki mogliście wymyślić. Jeśli przykładowo powiecie że jakiś film jest chujowy, to od razu oznacza że umiecie nakręcić lepszy?
Wiadomo że nasi piłkarze grają lepiej, trudno żeby po latach treningu grali gorzej od jakiegoś przypadkowego internauty. Jednak jak na zawodowców, którymi bądź co bądź są, prezentują dość gówniany poziom (szczególnie biorąc pod uwagę pieniądze jakie za to dostają).
Najgłupszy argument jaki mogliście wymyślić. Jeśli przykładowo powiecie że jakiś film jest chujowy, to od razu oznacza że umiecie nakręcić lepszy?
Wiadomo że nasi piłkarze grają lepiej, trudno żeby po latach treningu grali gorzej od jakiegoś przypadkowego internauty. Jednak jak na zawodowców, którymi bądź co bądź są, prezentują dość gówniany poziom (szczególnie biorąc pod uwagę pieniądze jakie za to dostają).
wiktor4024 napisał/a:
Idź już kurwa na lekcje, przez takich jak Ty ten kraj upada.
Co ma Foto do kraju ??? Dzięki Twojemu toku myślenia ten kraj upada a nie przez dobry humor.
seriousman napisał/a:
Pierdolicie, że aż strach. Kurwa sami eksperci, którzy by cała reprezentacje wyjebali bo im nie poszło na euro.
Im nie idzie od czasów mistrzostw w Korei i Japonii 2002. Nie idzie im od 10 lat. Jak już mówiłem, nie trzeba być ekspertem żeby to zauważyć. Tak samo nie trzeba być mechanikiem samochodowym żeby zauważyć, że auto nie ma kół i nie da się nim jeździć.
BongMan napisał/a:
Im nie idzie od czasów mistrzostw w Korei i Japonii 2002. Nie idzie im od 10 lat.
chciałem to olac ale nie moge
wlasnie w ciagu ostatnich 10 lat zakwalifikowali sie do 3 duzych imprez
a w ciagu poprzednich 16 do zadnych
no to jednak im idzie ;]
calym tym swoim pieprzeniem w tym temacie probuje przekazac ze mamy druzyne srednia europejska i nie ma od nich nagle wymagac zeby lali mocnych tego swiata, bo ostatni raz jak to robili to jeszcze Jaruzelski byl u wladzy ...
ze sportowym pozdrowieniem
kerim85 napisał/a:
Weź się tak nie napinaj, bo będziesz walił konia pół nocy i nie dojdziesz chłopczyku. Chujowymi tekstami możesz sobie w domu rzucać. To co wrzucam ni jak sie ma do mojego patriotyzmu, więc nie udawaj internetowego kozaczka, zamknij mordę i oglądaj mecz.
Ssij
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów