Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
porabany kraj, miliony ekspretow od pilki noznej, wszyscy wszystko wiedza najlepiej a z metra zamiast sobiecha to trafilaby nawet wasza matka
a ja wyslalem juz z 40 smsow bo nie umiem skompletowac 12 osob na hale dzisiaj wieczorem. pieprzeni kanapowi ekspreci...
Idź już kurwa na lekcje, przez takich jak Ty ten kraj upada.
weź skończ pierdolić chłopcze...
co ma nieumiejetnosc gry w pilke do hanbienia barw ...
porabany kraj, miliony ekspretow od pilki noznej, wszyscy wszystko wiedza najlepiej a z metra zamiast sobiecha to trafilaby nawet wasza matka
a ja wyslalem juz z 40 smsow bo nie umiem skompletowac 12 osob na hale dzisiaj wieczorem. pieprzeni kanapowi ekspreci...
Tu nie chodzi o nieumiejętność gry w piłkę, ale o całokształt, że tak to ujmę. Od 86 roku mecze Reprezentacji Polski/PZPN to pasmo niekończących się porażek. Tak, porażką jest nie wyjście z grupy MŚ 2002, 2006 oraz Euro 2012. Kolejno wydymała nas Korea i Ekwador. Na Euro 2012 to był zbiorowy gangbang. Czare goryczy przepełnia fakt iż na ostatnim w/w turnieju 4 zawodników z pierwszego składu z Polską wspólnego miała tyle, że byli zbyt chujowi do grania w swoich reprezentacjach. Zjebali i co? Jeden mistrz Niemiec Kuba B. pierdoli że nie poszło bo nie miał biletów, Lewandowski jak mu nie idzie to sie tylko wykłądać potrafi... Tej ekipie brakuje jaj ! Jak wyciągać wnioski z niekończących się porażek, skoro po wpierdolu, klęsce i wstydzie jakim dla każdego Reprezentanta PZPN powinno być Euro, wyłażą na tą scene pierdolą kocopoły że oj tam, oj tam a tłum osłów zebranych pod sceną, ogarniętych ''piłkoszałem'' wiwatuje ''nic się nie stało''!? Dno. 40 milionowy kraj z bogatą historią piłkarską i tą historię te pizdy mieniące się reprezentantami Polski (ups) reprezentantami PZPN właśnie hańbią...
Tak, porażką jest nie wyjście z grupy MŚ 2002, 2006 oraz Euro 2012. Kolejno wydymała nas Korea i Ekwador.
ze sie tak przypiernicze, Korea na tym turnieju ograla jeszcze Portugalie, Włochy i Hiszpanie. więc w zacnym gronie zostaliśmy wydymani
Dno. 40 milionowy kraj z bogatą historią piłkarską i tą historię te pizdy mieniące się reprezentantami Polski (ups) reprezentantami PZPN właśnie hańbią...
i po raz drugi, bogatą historie pilkarska to maja Czesi ktorzy nas z tego Euro wyrabali (tak z 5 medali ME to maja )
co ma nieumiejetnosc gry w pilke do hanbienia barw
Są reprezentacja Polski. "Grają" w imieniu naszego kraju.
megaromek dobrze zauważył - chodzi o całokształt.
Nie trzeba być ekspertem żeby zauważyć, że jak te ciule zajęły OSTATNIE miejsce w NAJSŁABSZEJ grupie, nie wygrywając ŻADNEGO meczu, na turnieju organizowanym U SIEBIE, to coś jest, kurwa, nie tak.
gdyby tak podchodzic do kazdego sportu, to na olimpiade wysylalibysmy po 5 gosci bo reszta hanbi barwy
z gier zespolowych zostalaby reczna i siatkowka
a malysz po tym jak zaczynal w polowie lat 90 dzisiaj by sprzatal rynek w Wisle i w nerwach czekal do pierwszego ;]
nie chodzi mi o to zeby wychwalac pilkarzy tylko o to zebysmy sobie usiwadomili ze poprostu mamy druzyne na 15-16 miejsce w europie i trzeba z tym zyc a nie kpic ze ich anglia pojedzie albo nie
a jak sie rozejrzymy po europie to krotki czas gorskiego i piechniczka to nie jest jakas piekna historia pilkarska. raczej epizody
gdyby tak podchodzic do kazdego sportu, to na olimpiade wysylalibysmy po 5 gosci bo reszta hanbi barwy
z gier zespolowych zostalaby reczna i siatkowka
No dobra, ale żadna reprezentacja w naszym kraju nie jest taka chujowa jak piłkarska i żadna organizacja sportowa nie jest tak skorumpowana i zgniła jak PZPN.
@upup
Jakby się przeszli po londyńskich pubach, pozbierali 11 najgrubszych, najpowolniejszych i najbardziej najebanych gości i wystawili ich przeciwko "naszym", to byłaby szansa na remis
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów