Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Akurat ten fakt, który przedstawiłem powyżej jest jak najbardziej prawdziwy i realny.
Ale zamiast troszkę poczytać o przebiegu II W.Ś., czy pooglądać programy o tym... to wolicie kisić ogóra przeglądając memy, kotki i gołe dupy.
A potem tacy z was specjaliści od wszystkiego i niczego.
Skąd ten ból dupki?
Przecież ci nie zaprzeczyłem tylko podałem również realny fakt
Skąd ten ból dupki?
Bo naród polski głupieje, czego jesteś przykładem.
realny fakt
A to jest przykładem powyższego....fakt może być tylko i wyłącznie realny.
Nie ma faktów nierealnych....masło maślane....
I żadnego faktu nie podałeś...
Niestety kampanie wrześniową przegraliśmy przez wzgląd na błędne założenia strategiczne - Polskie dowództwo za bardzo polegało na doktrynach pierwszowojennych (punkty umocnione, wojna pozycyjna) natomiast niemcy mieli (niedorobiony jeszcze) blitzkrieg - my oddawaliśmy inicjatywę niemiaszki robili co trzeba. W sumie chyba tylko w bitwie pod Bzurą wojsko Polskie przejęło inicjatywę.
@eksperci od historii - tak była Wizna, było Wsterplatte i w cholerę innych przejawów złodupności Poslkiego żołnierza ale kampania wrześniowa została spierdolona przez dowództwo w sposób koncertowy.
ale kampania wrześniowa została spierdolona przez dowództwo w sposób koncertowy.
to właśnie chciałem przekazać, że dowództwo dało dupy na całej linii, szukało tylko drogi ucieczki zamiast starać się scentralizować rozproszone oddziały i przejść do kontruderzenia.
Sami dowódcy niemieccy mówili, że gdybyśmy tak postąpili moglibyśmy im dać łupnia i powstrzymać niemiecką ofensywą na około 3 miesiące, zanim uzupełniliby zapasy i straty.
Domniemać można, że żabojady i herbaciarze pomogliby nam poprzez wparowanie swoimi wojskami na niemcy...ale to tylko gdybanie...
Bo naród polski głupieje, czego jesteś przykładem.
Ale nienawiść do innych mamy wrodzoną czego ty jesteś przykładem.
Wyglądasz tak?
Dalej uważam że niezależnie od tego jak doskonałe i przemyślane były by decyzje dowództwa to dostalibyśmy wpierdol. - I to jest fakt
Taka mentalność jak twoja przypomina mi pierdolenie komentatorów piłkarskich 10 lat temu o "słynnym meczu w Wembley" i "co to by nie było gdyby"
I pewnie dlatego w życiu niewiele, bądź nic nie osiągnąłeś, bo i tak dostaniesz od życia wpierdol, więc nawet się nie wysilasz.Dalej uważam że niezależnie od tego jak doskonałe i przemyślane były by decyzje dowództwa to dostalibyśmy wpierdol. - I to jest fakt
I jeszcze raz napiszę, co napisałem, że samo dowództwo niemieckie obawiało się pewnych posunięć wojsk polskich, które to na 100% spowolniłoby blitzkrieg. Ale skoro FAKTY do Ciebie nie docierają i masz bardziej faktowe fakty to tylko świadczy to o Twoim spierdoleniu umysłowym, które każe Ci uważać, że cokolwiek Polska, Polacy by nie zrobili i tak będzie źle.
Taka mentalność jak twoja przypomina mi pierdolenie komentatorów piłkarskich 10 lat temu
Miałeś 12 lat, chuja wiedziałeś, chuja pamiętasz.
I pewnie dlatego w życiu niewiele, bądź nic nie osiągnąłeś, bo i tak dostaniesz od życia wpierdol, więc nawet się nie wysilasz.
I jeszcze raz napiszę, co napisałem, że samo dowództwo niemieckie obawiało się pewnych posunięć wojsk polskich, które to na 100% spowolniłoby blitzkrieg. Ale skoro FAKTY do Ciebie nie docierają i masz bardziej faktowe fakty to tylko świadczy to o Twoim spierdoleniu umysłowym, które każe Ci uważać, że cokolwiek Polska, Polacy by nie zrobili i tak będzie źle.
Miałeś 12 lat, chuja wiedziałeś, chuja pamiętasz.
Nie zesraj się polaczku, nic o mnie nie wiesz i pierdolisz głupoty.
Spowolniłoby i ci wcale nie zaprzeczyłem ale prędzej czy później w końcu by nas stłumili, a kampania spowodowała by większe straty w w ludziach.
Próbujesz wyciągać o mnie wnioski na podstawie kilku moich postów i twojego emocjonalnego pseudo- patriotycznego zjebania. Zero kulturalnej dyskusji tylko jad i obrażanie ludzi z innymi poglądami jak zresztą wszędzie w tym jebanym Polskim internecie.
Gardzę w chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów