To było dobre i pełne emocji spotkanie ci piłkarze naprawdę zaskoczyli nas swoją grą mimo że wyglądają na totalnych amatorów... powiedział po meczu kapitan reprezentacji San Marino
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Mecz się jeszcze nie skończył!!Nara kapciu
Różnica między naszymi amatorami, a tymi z San Marino jest taka, że nasi amatorzy za swoją amatorską grę zarabiają krocie. Całym sercem kibicowałem dziś SM, szkoda mi tych chłopaków.
Pizkes napisał/a:
PANIE! A panu sie w głowie nie popierdoliło coś? Interpunkcja interpunkcją ale żeby z takimi hasłami od razu wyjeżdżać - to trzeba być jebanym matołem. Gratuluje.Naucz się, co to interpunkcja, jebany matole.
Wiem, mieliście dzisiaj lekcje interpunkcji na polskim wiec trzeba było przykozaczyć. Prawie Ci sie udało.
Sam nie wiem...oglądałem ten mecz i naprawde to za dobrze nie wygląda....ale choby ch*j na ch*ju stał to nie będe nigdy kibicował innemu zespołowi......taka ślepa miłość......
tak a propo komentarza wiesiors4
tak a propo komentarza wiesiors4
aaa tam, pierdolicie. San Marino wymiata, ponad 50 przegranych z rzędu i jeszcze im się chce... szacun
Szczerze powiedziawszy to bałem się że Polacy przejebią. San Marino jak na całkowitych amatorów grali zajebiście dobrze a wielcy "piłkarze" Polscy w pierwszych minutach nie mogli sobie poradzić z obroną San Marino...
@Jotubył
Owszem że im się chce. Tobie by się nie chciało gdybyś na codzień zapierdzielał w sklepiku i nagle możesz sobie wyjechać do dowolnego kraju bo ty i paru twoich kumpli ma zagrać z ichnią reprezentacją w piłce?
Ta reprezentacja jest złożona ze zwykłych ludzi takich jak ty czy ja bo kraj za mały na rozwijanie czegokolwiek a tym bardziej znajdywania piłkarskich talentów.
Owszem że im się chce. Tobie by się nie chciało gdybyś na codzień zapierdzielał w sklepiku i nagle możesz sobie wyjechać do dowolnego kraju bo ty i paru twoich kumpli ma zagrać z ichnią reprezentacją w piłce?
Ta reprezentacja jest złożona ze zwykłych ludzi takich jak ty czy ja bo kraj za mały na rozwijanie czegokolwiek a tym bardziej znajdywania piłkarskich talentów.
Najbardziej to mnie wkurwiali komentatorzy... " [...]z tak słabym zespołem jak San Marino", "[...] Polska nie może przegrać z tymi amatorami" tylko że my kurwa dla 90%m innych zespołów jesteśmy takim San Marino...
Bez Błaszczykowskiego ta kadra nie ma pomysłów na akcję, no po prostu nic, nie umieli zagrać szybkiej akcji z klepki grając z San Marino, jedynie skrzydła i wrzutki. Gdyby nie karne, Lewandowski dzisiaj dobijałby do 1000 minuty w kadrze bez gola, oczywiście w przeglądzie sportowym dadzą mu 9/10, bo dobrze absorbował uwagę obrońców. Może i dobrze gra w Borussi, ale w reprezentacji to jest patałach i nie powinien wychodzić w pełnym składzie. Po raz kolejny widzę, że Mierzejewski, Kosecki, to zawodnicy którzy chcą coś udowodnić, którzy chcą grać i to oni powinni dostawać szansę, Milik rozbijał się niestety na tym tytanowym murze obrony z San Marino, Grosicki cienko, Piszczek - najlepsze napastnik w naszej kadrze, szkoda, że gra na obronie, bo tam sobie nie radzi. Krychowiak gra dobrze, to co miał robić na swojej pozycji, robił no i na koniec Fornalik, żegnamy... Ta kadra nie ma szans rywalizować z Czarnogórą, Ukrainą i Anglią, nie ma w niej potencjału na zdobywanie goli. Nowy trener, a taktyka tej kadry taka sama. Podczas Euro wszyscy trenerzy zgodnie orzekli, że nasza kadra jest najgorzej ustawiona taktycznie, a Fornalik zamiast wyciągać wnioski z błędów Smudy, to je powiela. Pamiętacie moment, kiedy straciliśmy gola z Czechami? Ci goście nie mogli zagrozić bramce Czechów składną akcją z kontry, bo 4-2-3-1, kiedy napastnik stoi na połowie z defensywnymi pomocnikami sprawia, że dwa skrzydła są dublowane i nikt nie musi zbiegać do środka. Tragedia, gdyby nie dwa karne [jeden był problematyczny] to dzisiaj byłoby 3-0 u nas, na narodowym. Anglicy ich walnęli 0-8 [na wyjeździe], u siebie urządzą festiwal strzelecki, a wiecie czemu? Bo wbrew pozorom te gole mogą się liczyć. Mam nadzieję, na jakiegoś zagranicznego i doświadczonego trenera za dużą kasę.
Kadra San Marino na mecz z Polską:
bramkarze
Federico Valentini (SP Tre Penne; 11A/0) - księgowy
Aldo Simoncini (Libertas; 31A/0) - bankowiec
obrońcy
Alessandro Della Valle (Folgore, 42A/0) - bankowiec
Simone Bacciocchi (San Giovanni; 58A/0) - pracownik biurowy w szpitalu
Lorenzo Buscarini (Murata; 4A/0) - student
Mirko Palazzi (Rimini; 9A/0) - zawodowy piłkarz, gra we Włoszech w czwartej lidze
Carlo Valentini (Murata; 38A/0) - prawdopodobnie bezrobotny
Damiano Vannucci (La Fiorita; 68A/0) - właściciel siłowni
Fabio Vitaioli (Murata; 26A/0) - właściciel baru
Davide Simoncini (Libertas; 31A/0) - księgowy
Alex Della Valle (Faetano; 3A/0) - bankowiec
pomocnicy
Fabio Bollini (La Fiorita; 13A/0) - prowadzi firmę przeprowadzkową
Michele Cervellini (Pennarossa; 17A/0) - student
Enrico Cibelli (Tre Penne; 9A/0) - barman
Matteo Coppini (Campitello; 10A/0) - pracuje w przemyśle olejarskim
Alex Gasperoni (Tre Penne; 26A/0) - właściciel firmy oświetleniowej
napastnicy
Andy Selva (Fidene; 58A/8) - zawodowy piłkarz, gra we Włoszech w piątej lidze
Matteo Vitaioli (Fiorentino; 25A/0) - właściciel baru
Danilo Rinaldi (La Fiorita; 10A/1) - pracuje w salonie meblowym
Alessandro Bianchi (Folgore; 1A/0) - sprzedawca
bramkarze
Federico Valentini (SP Tre Penne; 11A/0) - księgowy
Aldo Simoncini (Libertas; 31A/0) - bankowiec
obrońcy
Alessandro Della Valle (Folgore, 42A/0) - bankowiec
Simone Bacciocchi (San Giovanni; 58A/0) - pracownik biurowy w szpitalu
Lorenzo Buscarini (Murata; 4A/0) - student
Mirko Palazzi (Rimini; 9A/0) - zawodowy piłkarz, gra we Włoszech w czwartej lidze
Carlo Valentini (Murata; 38A/0) - prawdopodobnie bezrobotny
Damiano Vannucci (La Fiorita; 68A/0) - właściciel siłowni
Fabio Vitaioli (Murata; 26A/0) - właściciel baru
Davide Simoncini (Libertas; 31A/0) - księgowy
Alex Della Valle (Faetano; 3A/0) - bankowiec
pomocnicy
Fabio Bollini (La Fiorita; 13A/0) - prowadzi firmę przeprowadzkową
Michele Cervellini (Pennarossa; 17A/0) - student
Enrico Cibelli (Tre Penne; 9A/0) - barman
Matteo Coppini (Campitello; 10A/0) - pracuje w przemyśle olejarskim
Alex Gasperoni (Tre Penne; 26A/0) - właściciel firmy oświetleniowej
napastnicy
Andy Selva (Fidene; 58A/8) - zawodowy piłkarz, gra we Włoszech w piątej lidze
Matteo Vitaioli (Fiorentino; 25A/0) - właściciel baru
Danilo Rinaldi (La Fiorita; 10A/1) - pracuje w salonie meblowym
Alessandro Bianchi (Folgore; 1A/0) - sprzedawca
Himalayan napisał/a:
Anglicy ich walnęli 0-8 [na wyjeździe], u siebie urządzą festiwal strzelecki, a wiecie czemu? Bo wbrew pozorom te gole mogą się liczyć.
Tylko ze Anglicy juz grali z nimi u siebie i tu musze Cie zaskoczyc, tez bylo 5-0
Najfajniejsze było to, że jak podyktował SM rzut karny (chyba drugi) to jeden obrońca od nich się zaczął z tego śmiać, zajebiste podejście, strasznie tych ludzi lubię za ich nastawienie, dystans, byłbym dumny jakby nasz kraj miał taką kardę narodową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów