Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale popłakałbym się ze śmiechu gdyby nie uznali tego ostatniego rzutu jednak... tego temu filmikowi brakuje No i żeby się jeszcze dobrze napierdalali...
Niesamowite zakończenie miał finał koszykarskich rozgrywek Ligi Adriatyckiej. Po celnych rzutach wolnych koszykarze Partizanu Belgradu prowadzili jednym punktem z Ciboną Zagrzeb. To co rozegrało się później postawiło na nogi kibiców nie tylko w samej hali, ale zarówno w Serbii, jak i w Chorwacji.
REKLAMA Czytaj dalej
Koszykarze Cibony nie zauważyli, że na zegarze pozostała jeszcze jedna sekunda na rozegranie akcji. Tą skwapliwie wykorzystał Dusan Kecman z Partizanu, trafiając niesamowity rzut równo z syreną końcową.
Działacze z Zagrzebia długo protestowali po meczu, twierdząc że rzut miał miejsce w momencie, gdy na boisku byli nie tylko koszykarze, ale cały sztab szkoleniowy Cibony, który już cieszył się ze zwycięstwa.
Ku ich zaskoczeniu protest został jednak oznaczony, a punkty Kecmana zostały uznane i gracze z Belgradu cieszyli się ze zwycięstwa. Ta niesamowita akcja jest ostatecznym dowodem na to, że w sporcie warto walczyć do końca. Huśtawka nastroju jaką los - przy wydatnej pomocy zawodnika Partizana - zafundował graczom Cibony na szczęście została udokumentowana, by inni mieli nauczkę w przyszłości.
Źródło; wp.pl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów