Odkąd się przeprowadziłem sex jest dla mnie bardziej męczący . Juz nie chodzi o to kopanie łopatą , ale ten kawał na cmentarz ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem Cię, od kiedy zmieniono mi przydział w robocie, mam 200m do cmentarza.
Ech... a w starej parafii cmentarzyk był tuż obok miejsca pracy.
Ech... a w starej parafii cmentarzyk był tuż obok miejsca pracy.
Ja pierdole...
jak można pisać "sex"....
sory kurwa, ale nie ma w tym ani logiki ani fajności. Jeżeli uprawiasz sex to przypuszczam że tylko przy komputerze...
Pamiętaj - uprawia się SEKS!
Sex to możesz w wyszukiwarki, wpisywać a nie uprawiać.
Paranoja... ja jebie...
jak można pisać "sex"....
sory kurwa, ale nie ma w tym ani logiki ani fajności. Jeżeli uprawiasz sex to przypuszczam że tylko przy komputerze...
Pamiętaj - uprawia się SEKS!
Sex to możesz w wyszukiwarki, wpisywać a nie uprawiać.
Paranoja... ja jebie...
Słabe w chuj w dodatku pierdolnięte pod dobrze sprzedający się tutaj schemat, więc za brak kreatywności chuj ci w dupę.
hohohohoho kurwa zesralem sie
Mam nadzieję, że Cię grabarz wyrucha za spacje przed znakami przestankowymi
pebbl9
To ile Ci taka uprawa SEKSU rosnie ?
To ile Ci taka uprawa SEKSU rosnie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów