📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet nie chcę wyłączać. Tytuł mi wystarczy.
Jerzy_Owsik napisał/a:
E tam powinni wziąsc tego psa , krowę i gościa poćwiartować i zrobić pyszny gulasz z miesem mieszanym. ja bym ojebal ze smakiem np tortille z takim mięsem
Wziąć frajerze... wiesz, że w pierdlu bardzo są lubiani nie tylko ci co lubią dzieci, ale również ci co znęcają się nad zwierzętami. Oj będzie cię dupsko bolało cioto.
A jeśli pchlarz był częścią ekipy, która miała frajdę z gryzienia przypadkowych ludzi..?
piter52 napisał/a:
A jeśli pchlarz był częścią ekipy, która miała frajdę z gryzienia przypadkowych ludzi..?
to by temu frajerowi jajca upierdolil a nie dal sie elegancko zlapac za uszy
RobsoN napisał/a:
Wziąć frajerze... wiesz, że w pierdlu bardzo są lubiani nie tylko ci co lubią dzieci, ale również ci co znęcają się nad zwierzętami. Oj będzie cię dupsko bolało cioto.
już mnie boli jak sobie pomyślę że siedziałeś w kryminale i ci to robili bo jesteś jakoś dziwnie doinformowanynw tym temacie wziąsc wziąsc wziąsc
Już niedługo u nas jak pajace z konfederacji zdobędą większość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów