📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nygas232 też o tym myślałem, może nie tyle wywołać wojnę co pokazać słuszność działań Zachodu.
To w Białymstoku? Bo chyba widziałem to ostatnio.
Tak to Białystok. sadistic.pl/niedokonczony-meczet-w-bialymstoku-vt130683.htm poza tym temat już był, a meczet jest w budowie od 1994.
Ten kto to zrobił jest pierdolonym baranem. Teraz zgodnie z tradycją religii pokoju kilku ciapaków się skrzyknie i w odwecie zgwałci jakąś lokalną panią albo jeszcze gorzej.
Dobra, wszystko fajnie, ktoś pomalował.
Nie lepiej jednak poczekać, aż to (niestety) będzie gotowe i wtedy dopiero pomalować?
Co za sztuka pomalować mur, który i tak będzie za jakiś czas malowany czy cokolwiek?
Ogólnie ja się nie znam, poprawcie mnie pizdy.
Nie lepiej jednak poczekać, aż to (niestety) będzie gotowe i wtedy dopiero pomalować?
Co za sztuka pomalować mur, który i tak będzie za jakiś czas malowany czy cokolwiek?
Ogólnie ja się nie znam, poprawcie mnie pizdy.
umcumcpolowka napisał/a:
Ten kto to zrobił jest pierdolonym baranem. Teraz zgodnie z tradycją religii pokoju kilku ciapaków się skrzyknie i w odwecie zgwałci jakąś lokalną panią albo jeszcze gorzej.
Miałem przyjemność być w tym budynku (tak przyjemność bo klimat jest niesamowity)
Możecie mnie zlinczować, zwłaszcza, że to sadol, ale ku**a mać Muslimy w PL żyły od setek lat w zgodzie i jakoś nikt nie miał problemów z tym narodem tylko teraz jakiś hejt. Dobra fakt ciapatych też nie lubię.
Jeśli chodzi o ten budynek w Białymstoku to nie jestem do końca pewien czy to meczet. Jeśli ktoś był w tym budynku obok to jest schowana żółta tablica informacyjna, że to miała być szkoła
Więcej zdjęć tutaj
urbex.buczel.pl/2012/nieukonczony-meczet-mosque/
Możecie mnie zlinczować, zwłaszcza, że to sadol, ale ku**a mać Muslimy w PL żyły od setek lat w zgodzie i jakoś nikt nie miał problemów z tym narodem tylko teraz jakiś hejt. Dobra fakt ciapatych też nie lubię.
Jeśli chodzi o ten budynek w Białymstoku to nie jestem do końca pewien czy to meczet. Jeśli ktoś był w tym budynku obok to jest schowana żółta tablica informacyjna, że to miała być szkoła
Więcej zdjęć tutaj
urbex.buczel.pl/2012/nieukonczony-meczet-mosque/
@up wyp... ekhem, zmierzaj li co prędko ku bliżej nieokreślonej lokalizacji.
racja dzieci, żywy fakt: cyt: ":Muslimy w PL żyły od setek lat w zgodzie i jakoś nikt nie miał problemów z tym narodem".... na Rzeszowszczyźnie było ich chyba więcej... o Białymstoku nie wiedziałem - biję się w pierś... jaj zobaczyłem filmik, jaj żywcem tną głowę Bogu ducha winnemu inżynierowi amerykańskiemu, sam bym uciął 5-ciu te głupie łby...
Spoko fotka, tylko czemu wstawiający ją musi się reklamować, że to jego pierwszy post?... Liczysz na darmowe piwa za inicjację czy jaki chuj??
Nie chce mi się cytować poprzednich wypowiedzi. Ale tak to miała być ich szkoła, tak temat podobny był chodziło o napis, tak będzie tych napisów więcej. Czemu teraz? Bo to nigdy nie zostanie dokończone, jest już zdewastowane, nie chcielibyście słuchać ich wycia 5 razy dziennie na swoim osiedlu prawda?
Anyway, w szkole obok już się gromadzą jacyś czeczeni/ arabusy i podskakuja do swoich rodzimych rytmów
Anyway, w szkole obok już się gromadzą jacyś czeczeni/ arabusy i podskakuja do swoich rodzimych rytmów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów