📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zamiast muslimow powinno sie wyciac w pien jebanych zydkow, bo to oni podsycaja ten konflikt, a do tego jeszcze ciagna z Polski szmal na potege.
Oczywiscie debile karmieni zydowska propaganda masowych mediow nigdy tego nie zakumaja.
Oczywiscie debile karmieni zydowska propaganda masowych mediow nigdy tego nie zakumaja.
zniszczcie to kurwstwo, weźcie sobie młoty i rozwalcie ten meczecik, gdzie dokładnie stoi ? wpadnę z brygada podkarpacką ONR'u i się zabawimy
Link do map Google gdyby ktoś chciał wiedzieć gdzie dokładnie obiekt się znajduje:
google.com/maps/preview#!data=!1m8!1m3!1d3!2d23.198242!3d53.125859!2m2!1f340.85!2f92.19!4f75!2m4!1e1!2m2!1splIxxaqPGZzaTN2pa1na8Q!2e0&fid=5
google.com/maps/preview#!data=!1m8!1m3!1d3!2d23.198242!3d53.125859!2m2!1f340.85!2f92.19!4f75!2m4!1e1!2m2!1splIxxaqPGZzaTN2pa1na8Q!2e0&fid=5
Hehe Baiłystok Pamiętam jak sie bawiło tam w chowanego w podstawówce zamiast chodzić na przyrode Pozdro dla 28 SP )
Eleywan napisał/a:
Mój pierwszy post
A kogo to kurwa obchodzi? Jakby ktoś się zainteresował, który to Twój post, to wszedłby na twój profil.
Eleywan napisał/a:
Dodam tylko, że ów instytucja płonęła z 4 razy, spalone zostały korany wartości około 100 tysięcy, bohater niestety jest nieznany
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
ÓW INSTYTUCJA
Czy tylko mi sie zdaje, że ten meczet jest już opuszczony. Kozak który jebną to niech spróbuje też na takim meczecie który funkcjonuje.
skalus1 napisał/a:
Czy tylko mi sie zdaje, że ten meczet jest już opuszczony. Kozak który jebną to niech spróbuje też na takim meczecie który funkcjonuje.
Kozak który piszę takie rzeczy niech ruszy dupę i zrobi chociaż coś takiego na opuszczonym
wszystkie ustawki szkolne odbywały się w meczecie.... a w chowanego to się zapierdalało. teraz to jest ogrodzone jakąś blachą ale kiedyś to był otwarty teren budowy!
ps: Białystok - ostoja polskości!
ps: Białystok - ostoja polskości!
tylko nie zapomnijcie pajace wziac pieniedzy na wiecej farby od mamusi.
no i nareszcie ktoś docenił mój "malunek".Drodzy koledzy sadole mam sprawe w sądzie dotyczącą takich napisów z resztą tego też.. zostałem pozwany przez Polski związek ciapatych trzymajcie za mnie kciuki..nie poddam się ciapatym kurwom !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów