Po co lekarz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nastawianie cycka całkiem spoko ale muszą wiedzieć co nieco żeby wbijając pręty w kręgosłup czy szyję, nie zabić kogoś od razu.
Naturalny to może być rumianek. Co jest naturalnego w stalowym pręcie pod skórą - czy chuj wie tam z czego to jest zrobione?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ja jebie, myślicie, że to sposób na ograniczenie liczby ludnością Chinach?
Pewnie ci ludzie mają wiekszą wiedzę medyczną niż 80% naszych "lekarzy".
Kzf po wypowiedzi sadze, że jesteś tym dziadkiem od strukturyzowania wody
Patrząc na średnią życia żółtych? Czemu nie. Dłużej żyją niż my chodzący po lekarzach.
zajac_nlg, Co ty dupczysz? W Chinach ludzie żyją średnio krócej niż w Polsce (pomimo, że mają "zdrowszą dietę"), a w Japonii przepisy dotyczące "altmedów" są dużo ostrzejsze niż w europie - tak jak i w Izraelu.
Swoją drogą najwięcej lekarzy na 1000 osób jest w Izrael i średnia długość życia tam, pomimo ciągłej wojny jest dłuższa niż w większości krajów europejskich i azjatyckich.
Cechą wspólną krajów długowiecznych jest: promowanie aktywności fizycznej, świadome i zdrowe jedzenie, wysoki poziom służby zdrowia i samoświadomość zdrowotna obywateli (badania okresowe, współpraca w czasie leczenia itp.).
No ale prawdziwe "polaczki" zwalą winę nie na siebie i swoje chujowe zwyczaje oraz brak elementarnej wiedzy, ale na złych "dohtorów" i "spiseg". Właśnie przez takich januszy wszechwiedzących lekarze dostają kurwicy.
Swoją drogą najwięcej lekarzy na 1000 osób jest w Izrael i średnia długość życia tam, pomimo ciągłej wojny jest dłuższa niż w większości krajów europejskich i azjatyckich.
Cechą wspólną krajów długowiecznych jest: promowanie aktywności fizycznej, świadome i zdrowe jedzenie, wysoki poziom służby zdrowia i samoświadomość zdrowotna obywateli (badania okresowe, współpraca w czasie leczenia itp.).
No ale prawdziwe "polaczki" zwalą winę nie na siebie i swoje chujowe zwyczaje oraz brak elementarnej wiedzy, ale na złych "dohtorów" i "spiseg". Właśnie przez takich januszy wszechwiedzących lekarze dostają kurwicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów