📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Meganka fajna dupa - troche niskopienna ale fajna
ps: oczywiscie kochalbym ja bardzo
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
ps: oczywiscie kochalbym ja bardzo
ma brzydkie kciuki - brachydaktylia.
Poltergeist napisał/a:
wiecie, że ona ma dublerkę od rąk?
Wlasnie sprawdziłem na googlach, dzięki w chuj, już mi się nie podoba
Ale mnie wkurwiała w Transformersach jak mówiąc coś z "n" wystawiała i zagryzała język. Zresztą robi to też w reklamie (przy nothing).
Wiadomo że wszystkie dialogi się nagrywa w studiu i później przypasowuje do obrazu, ale tak masakrycznie sztucznej maniery gry to dawno nie widziałem...
Wiadomo że wszystkie dialogi się nagrywa w studiu i później przypasowuje do obrazu, ale tak masakrycznie sztucznej maniery gry to dawno nie widziałem...
Kurwa no bez przesady ta reklama była 2 lata temu na finale Superbowl w USA, nie możliwe że nikt tego nie zamieścił przez ten czas..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów