18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
MEGAN FOX Mistrz Photoshopa
XMATE • 2010-02-08, 19:08
Mogę powiedzieć jedno Artysta. W Photoshopie potrafi zapewne narysować prawdziwe dzieła. Tu macie drobny pokaz jego umiejętności.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
R................g 2010-02-08, 23:20
Gorish napisał/a:

jak dlamnie to kazdy kto potrafi zrobic cos co jest niesamowite jest artysta a to jak to zrobil to jego sprawa

Znam dziewczyne która poliże się w łokieć, też jest artystką?
Zgłoś
r................g 2010-02-08, 23:42
Baalp napisał/a:

Znam dziewczyne która poliże się w łokieć, też jest artystką?

Lizanie się w łokieć to coś niesamowitego?
Zgłoś
Bondi 2010-02-09, 0:02
szacun dla tego typa! Ja jestem z siebie zadowolony jak zrobię wektorowego kwiatka xD a co dopiero narysować takie cudo.
[PIWO]
Zgłoś
eSeMGie 2010-02-09, 0:20 1
No i co to ma byc?

Tez tak umiem [i to nawet w MS Paint]:

Zgłoś
marcin89ck 2010-02-09, 0:58
Co by nie było, siedział by na niej jak na gruszy:D
Zgłoś
w................q 2010-02-09, 1:20
tu macie porownanie z oryginalem sami zadecydujcie czy to fake
wallpaperez.info/movie/Megan-Fox-from-Transformers-917.html
Zgłoś
k................7 2010-02-09, 8:24
"co z tego ze cofaja jak im sie cos nie uda Oo?"

To z tego że równie dobrze i Ty mógłbyś to zrobić, zajeło by Ci to dwa dni bo byś każdą kreseczke stawiał i ciągle cofał i poprawiał.
A malarz ?...
Ale do Ciebie to nie trafi bo porównujesz w tym momencie np Freski w kaplicy sykstyńskiej do jakichś kreseczek w ps.
To był dla mnie kurwa artysta, Tyś chyba nie widział dziela artysty...
Nie nazywaj tak dzieciaka który za pomocą jakiegoś programu gdzie jest praktycznie wszystko robi portret a4...
Spójrz na oryginał Bitwy pod Gruwnaldem... To dzieło artysty..
A miał tylko pędzel i farby
Zgłoś
~Faper Noster 2010-02-09, 11:39
Dałbym piwo jakby to było w paincie
Zgłoś
Gorish 2010-02-09, 15:53 1
Cytat:

To z tego że równie dobrze i Ty mógłbyś to zrobić, zajeło by Ci to dwa dni bo byś każdą kreseczke stawiał i ciągle cofał i poprawiał.
A malarz ?...
Ale do Ciebie to nie trafi bo porównujesz w tym momencie np Freski w kaplicy sykstyńskiej do jakichś kreseczek w ps.
To był dla mnie kurwa artysta, Tyś chyba nie widział dziela artysty...
Nie nazywaj tak dzieciaka który za pomocą jakiegoś programu gdzie jest praktycznie wszystko robi portret a4...
Spójrz na oryginał Bitwy pod Gruwnaldem... To dzieło artysty..
A miał tylko pędzel i farby

Nie niemoglbym czegos takiego namalowac -,- bo w przeciwienstwie do ciebie probowalem nie dosc ze praktycznie odwzorowywalem zdjecie to robilem to jakis tydzien po 3-5h dziennie a wyszla jedna wielka KUPA. Wiec jak nie wiesz to nie mow bo ten pan urzyl najlepszego tabletu jaki jest na rynku co w praktyce dalo mu poczucie rysowania na kartce jakbys nie widzial co to tablet to wyobraz sobie ze ten ma 1024poziomy nacisku i dokladnosc 0.25mm. Myslisz ze to latwe to prosze bardzo zrob cos podobnego -,- dziecieku. Myslisz ze malarz nie robi bledo ? he jestes zalosny niektore obrazy maja po 2cm farby bo wielki 'artysta' ciagle cos poprawial zmianial itd. nanoszac kolejne warstwy farby zakrywajace stare. A kiedy widze cyfrowa grafike ktora wyglada pieknie i jakies freski to oczywiscie ze wiekszym artysta jest tan kto zrobil grafike bo po prostu jest ladniejsza i co mnie ochodzi ze tamten robil to pedzlem a ten robi to wirtualnym pedzlem co za roznica zadna tamten nie mogl tego zrobic wiec ok spoko ale nie mowcie ze artysa ktory robi takie dziela to dziecko i robi kreski bo to zalosne.
Zgłoś
k................7 2010-02-09, 17:52
Gorish napisał/a:

e jestes zalosny niektore obrazy maja po 2cm farby bo wielki 'artysta' ciagle cos poprawial zmianial itd

Człowieku, jak na 35 lat to konwersacja z Tobą przypomina mi rozmowe z krzesłem.
Troche jesteś za stary jak na dziecko epoki komputerów zafascynowane pseudotwórczością.
No tak, co za różnica czy robi to pędzlem czy odbija gotowymi wzorkami coś prawda ?
Idioto.. głupiej kreski nawet nie rysuje tylko ma 400 różnych dodatków.
A co do 2cm farby to wiesz trzeba mieć talent by to wyglądało nadal pięknie, i jeśli się pomyli to potrafi to naprawić.
A nie ctrl+z...
Zgłoś
Gorish 2010-02-09, 18:10
Cytat:

Człowieku, jak na 35 lat to konwersacja z Tobą przypomina mi rozmowe z krzesłem.
Troche jesteś za stary jak na dziecko epoki komputerów zafascynowane pseudotwórczością.
No tak, co za różnica czy robi to pędzlem czy odbija gotowymi wzorkami coś prawda ?
Idioto.. głupiej kreski nawet nie rysuje tylko ma 400 różnych dodatków.
A co do 2cm farby to wiesz trzeba mieć talent by to wyglądało nadal pięknie, i jeśli się pomyli to potrafi to naprawić.
A nie ctrl+z...

Idiota to jestes tylko i wylacznie TY jakimi wzorkami jakie 400wzorow wtf czlowieku idz sie lecz bo chyba nie wiesz co to drwing w photoshopie ;o jak nie widzial to on urzywa TYLKO PEDZLA ZMIENIAJAC JEGO KOLOR I WIELKOSC tak jak to robi zwykly malarz ktory ma zestaw farb i pedzli tak samo on nie urzywa CTRL+Z tylko ZAMALOWUJE to co mu nie wyszlo jeszcze raz czyli robi dokladnie to samo co kazdy inny 'artysta' a jego dzielo wyglada 1000000razy lepiej niz nabazgrane farba gowno z przed 200lat.

[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-02-09, 18:12 ]
Ale już spokój chłopaki...
Zgłoś
k................7 2010-02-09, 18:25
Gorish napisał/a:

urzywa

Użyj mózgu 35 latku
Zgłoś
prokop16 2010-02-10, 7:57
"Tablet" urządzenie podłanczane do komputera za pomocą którego można normalnie rysować i rysunek będzie sie pojawiał na ekranie
Zgłoś
D................e 2010-02-10, 11:29
Śliczne. Ale - nazwę artystą, jak mi namaluje tak samo na kartce papieru
Zgłoś
bogu_21 2010-02-10, 22:35
AMAZInG
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem