Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

EP9 to zdaje się najszybszy samochód elektryczny na chwilę obecną. Co prawda w 1:12 brzmi jak tramwaj, ale hej, kto nie chciałby się przejechać wozem który buja się do setki w 2.7 sekundy
Jest to wciąż jeszcze prototyp ale podobno może przejechać blisko 500 km z jakąś rozsądną prędkością. Reszta nieistotnych szczegółów omówiona w materiale.
Fakt, prawdopodobnie Chinole tylko płacą, a światowi fachowcy rzeźbią w garażu co widać na filmie.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
mygyry 2017-05-25, 22:34 16
Z tym 500km jest zapewne tak samo jak ze spalaniem 4l w mieście, albo baterią w smartfonie, które trzyma 4 dni, albo z emisją spalin w VW. Fajnie wygląda w reklamach, ale w praktyce i poza laboratorium rzeczywistość jest zupełnie inna...
Zgłoś
XM195 2017-05-25, 23:23
4 silniki i 4 skrzynie. Wymiana jak coś jebnie pewnie w okolicach kupna willi w Sopocie. Elektryki to gówno
Zgłoś
Kriski 2017-05-25, 23:48 15
XM195 napisał/a:

4 silniki i 4 skrzynie. Wymiana jak coś jebnie pewnie w okolicach kupna willi w Sopocie. Elektryki to gówno

Elektryki to przyszłość. Ale Z fanami nadtlenku lpg czy TDi nie ma co o tym rozmawiać.

mygyry napisał/a:

Z tym 500km jest zapewne tak samo jak ze spalaniem 4l w mieście, albo baterią w smartfonie, które trzyma 4 dni, albo z emisją spalin w VW. Fajnie wygląda w reklamach, ale w praktyce i poza laboratorium rzeczywistość jest zupełnie inna...

Na szczerość to i tydzień mi bateria w smartfonie trzyma, wyłączone wifi i ogólnie internet (jak nie używam) Bateria fabryczna. Wystarczy nie kupować topowych telefonów.
Zgłoś
mygyry 2017-05-25, 23:53
Kriski napisał/a:

Na szczerość to i tydzień mi bateria w smartfonie trzyma

Aż takich cudów to nawet producenci nie opowiadają... Tydzień to mi trzyma w zwykłym telefonie, przy normalnym użytkowaniu również bez netu i wifi
Zgłoś
Kriski 2017-05-26, 0:02 4
mygyry napisał/a:

Aż takich cudów to nawet producenci nie opowiadają... Tydzień to mi trzyma w zwykłym telefonie, przy normalnym użytkowaniu również bez netu i wifi

6310i nie miał z tym problemu, dwuletni Kazam torando 350 także.
Zgłoś
mygyry 2017-05-26, 0:08 1
Kriski napisał/a:

6310i nie miał z tym problemu, dwuletni Kazam torando 350 także.

O kurwa 6310i to smartfon, więcej pytań nie mam, to wiele wyjaśnia...
Przy normalnym użytkowaniu, typu sms i rozmowy na co dzień, plus jakieś zdjęcia, kalendarz i organizer, to jak smartfon wytrzyma 3 dni to to już spory max.
Zgłoś
gabriel0 2017-05-26, 0:08
6310i potwierdzam. Używam nadal.

Dobra, elektryka elektronika wszystko fajnie. Tylko kto będzie potem te baterie i gdzie utylizował?

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
PanZorro 2017-05-26, 0:23 3
@gabriel0 Lepiej utylizowac szkodliwe spaliny w plucach. Energia atomowa+odnawialna i mozemy przejsc na elektryki. Ludzie, ktorzy mysla ze elektryki to gowno, sa w stanie rozwoju intelektualnego Amisza, " na chuj mi traktor, skoro mam konia". Baterie mozna wypierdolic na pustynie i tak tam nic nie rosnie, a to co rosnie przyplywa do Europy lodkami.
Zgłoś
d00b 2017-05-26, 1:18 4
Tesla S Ludicrous (P100D) do setki przyspiesza w 2.4s,zasięg to 613km a wejdzie do niej 5 osób + 2 w opcji.
Zgłoś
HEKTOR1226 2017-05-26, 2:19
Auta elektryczne sa zajebiste przyznaje. Sa również przyszłością ale jezeli chodzi o dźwiękowe doznania z jazdy to te cudo moze ssać chuja chociażby glupiemu subaru nie mowa już o np. Koenigsegu z 5 litrowa v8. Bo patrząc na jego wygląd to raczej super auto wiec mozna porównywać z ww.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-05-26, 4:06 3
Sebixy przyszłości będą sobie audio silnika dogrywać na mp4, jestem ciekaw jak taka bateria zachowa się w czasie wypadku bo jeśli to li-jon to byłyby niezłe fajerwerki
Zgłoś
Ojejku_xD 2017-05-26, 4:56
NIO i fajnie, tylko po co...
Zgłoś
~Velture 2017-05-26, 4:57 2
@up
Nie będą bo unia rozważa wprowadzenie w elektrykach źródła dźwięku zewnętrznego imitującego auto spalinowe. Chodzi o niby bezpieczeństwo pieszych aby mogli usłyszeć zanim zobaczą i wpadną pod koła.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
TytanowyRosomak 2017-05-26, 5:57 6
^up boska unia zna odpowiedź na wszystkie problemy chuj że 90% mongołów którzy popierdalają po mieście nosi słuchawki od gejfona
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów