📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jest pojazd po kozojebach - piwo leci!
Swoją drogą … nie ma co się śmiać, bo pewnie już jakiś Turas w Reichu smaruje takie dzieło i za jakieś 20 lat będzie realizował "ostateczne rozwiązanie kwestii niemieckiej".
Swoją drogą … nie ma co się śmiać, bo pewnie już jakiś Turas w Reichu smaruje takie dzieło i za jakieś 20 lat będzie realizował "ostateczne rozwiązanie kwestii niemieckiej".
@up jaka zniewaga dokładnie ten sam poziom bełkotu
Jakby zmienić okładkę koranu, na tą na górze, to ogólny przekaz i tak byłby identyczny.
I tak, chuj, nie czytałem, ale widzę co robią.
I tak, chuj, nie czytałem, ale widzę co robią.
Pierdolicie na ten Mein Kampf jakby to byla najbardziej brutalna i zakazana ksiega, a tu tylko polityczno egzystencjalno ekonomiczne problemy owczesnych niemiec... Toz to nawet w biblii znajdziecie o wiele lepsze opisy usmiercania ludzi i masowych mordow.
Mein Kampf, propaganda Goebbelsa czy inne wytwory nazistow majace okielznac prosty lud i tak nie umywaja sie do naszego wodza Tuska, ktory nie potrzebuje armii, by wyjebac 40 mln kraj tak mocno ze ci nawet nie piskna w celu protestu... Dzialalnosc Hitlera przynajmniej wydostala Niemcy z kryzysu, kosztem jakiegos tam % czerwonych i zydow. Co zrobil nasz fuhrer? Wiadomo...
,,Ekonomiczna kleska jest gorsza od wojny, gdyz nie da sie jej zakonczyc podnaszac biala flage."
Mein Kampf, propaganda Goebbelsa czy inne wytwory nazistow majace okielznac prosty lud i tak nie umywaja sie do naszego wodza Tuska, ktory nie potrzebuje armii, by wyjebac 40 mln kraj tak mocno ze ci nawet nie piskna w celu protestu... Dzialalnosc Hitlera przynajmniej wydostala Niemcy z kryzysu, kosztem jakiegos tam % czerwonych i zydow. Co zrobil nasz fuhrer? Wiadomo...
,,Ekonomiczna kleska jest gorsza od wojny, gdyz nie da sie jej zakonczyc podnaszac biala flage."
Adolf to się w grobie szykuje do zmartwychwstania... musi napierdolić ciapakom w Rzeszy.
raczej mein dzihad (mein kampf-mojaa walka)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów