📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ciekawe czy właściciel będzie z nich dumny jak się dowie w jaki sposób go okradają.
Szkoda ze mu to na leb nie zleciało. Meksykanskie scierwa...
I oni tak bez kakakasku ?
całkiem sprytnie, zwłaszcza jak na nie-białych
z autopsji dodam, że jak majster wypił przed południem o dwa łyki za dużo wodeczki to z dachu 4 piętrowej willi dachóweczki nogą strącał, a my przez następny tydzień musieli łopatami gruz sprzątać. orientacyjnie dodam że na parterze w tym samym czasie inna ekipa taras stawiała
z autopsji dodam, że jak majster wypił przed południem o dwa łyki za dużo wodeczki to z dachu 4 piętrowej willi dachóweczki nogą strącał, a my przez następny tydzień musieli łopatami gruz sprzątać. orientacyjnie dodam że na parterze w tym samym czasie inna ekipa taras stawiała
Co wy kurwa ode mnie chcecie?
Skoro mu ujebało 2 x literkę 'k' w tym samym wyrazie to pewno myśli, że jest państwo o nazwie Meksy
ale mexyk
ChomikAdrian napisał/a:
Co to jest "Meksy" ?
Twój stary w szpilkach i z durszlakiem na głowie, a bo co ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów